Taşova Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Konseri Düzenledi - Son Dakika
Kültür Sanat

Taşova Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Konseri Düzenledi

Taşova Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Konseri Düzenledi

Taşova Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençlik konseri, Taşova Millet Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Konserde konuşan Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, gençlerin spor, sanat ve eğitimle ilgilenmelerini ve ülkenin geleceğiyle ilgili söz sahibi olmalarını istediklerini belirtti. Beyoğlu Gençlik Orkestrası'nın konseriyle sona eren etkinliğe Kaymakam Ahmet Gökcecik, Amasya Gençlik ve Spor Müdürü Haşim Murat Öztür, Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Şenel ve vatandaşlar da katıldı.

25.08.2023 16:06

Taşova Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlik konseri düzenlendi.

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, millet bahçesinde düzenlenen konser öncesi, "Gençler bizim için önemli ve bu ülkenin geleceği, kurtuluşu ve ufkudur. Gençlerimizin kötü alışkanlıklara değil spor, sanat ve eğitimle ilgili olmalarını ve bu memleketin geleceği ile alakalı söz sahibi olmalarını istiyoruz. Geleceğin Türkiye'si inşallah bu gençlerimizin omuzlarında yükselecek ve büyüyecektir." dedi.

Beyoğlu Gençlik Orkestrası'nın konseri ile sona eren programa Kaymakam Ahmet Gökcecik, Amasya Gençlik ve Spor Müdürü Haşim Murat Öztür, Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Şenel ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Taşova Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Konseri Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement