Teoman, Jolly Joker Balans Sahnesinde… - Son Dakika
Kültür Sanat

Teoman, Jolly Joker Balans Sahnesinde…

Teoman, Jolly Joker Balans Sahnesinde…

Teoman, Konserinde 2009 Yılında Çıkardığı Son Albümü "İnsanlık Halleri"Nin Yanı Sıra Eski Albümlerinden Sevilen Parçalarını da Seslendiricek.

11.11.2010 13:54

Albümlerindeki şarkıların bir çoğunun söz ve müziği kendisine ait olan, Türkiye'nin en iyi şarkı yazarlarından kabul edilen, "En İyi Şarkıcı","En İyi Söz Yazarı","En İyi Albüm" gibi kategorilerde sayısız ödülün sahibi olan teoman, konserinde 2009 yılında çıkardığı son albümü "insanlık halleri"nin yanı sıra eski albümlerinden sevilen parçalarını da seslendiricek.

Nev

Tarih: 13 Kasım Cumartesi - Kapı açılış: 22:00

Yılın en heyecan verici albümlerinden; Bir Nev-i Alaturka nın yanı sıra eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarı ile NEV, JOLLY JOKER BALANS sahnesinde yerini alıyor.

Kendine has bir dinleyici kitlesine sahip Nev in, eşsiz Türk Sanat Müziği eserlerini rock, tango, latin ve rembetika tınılarıyla yorumladığı Bir Nev-i Alaturka, geçmişin gizli kalmış hazinelerine doğru, kimi zaman hüzünlü kimi zaman coşkulu ama muhabbetin eksik olmadığı yolculuklara çıkarıyor.

MFÖ

Tarih: 19 Kasım Cuma - Kapı açılış: 22:00

Türk pop ve rock müzik tarihinin gelmiş geçmiş en sevilen şarkılarının sahibi ve Türkiye'nin en köklü müzik gruplarından biri olan efsane topluluk Mazhar Fuat Özkan üçlüsü, tüm enerjileri ve en sevilen parçalarıyla JOLLY JOKER BALANS sahnesinde.

MFÖ eşliğinde unutulmaz bir JOLLY JOKER BALANS gecesine hazırlıklı olun.

Yaşar

Tarih: 26 Kasım Cuma - Kapı açılış: 22:00

Türk pop müziğinin değişilmez besteci, yorumcu ve söz yazarı YAŞAR, Jolly Joker Balans'ta…

BORA UZER

Tarih: 27 Kasım Cumartesi - Kapı açılış: 22:00

Türkiye'nin en eğlenceli alternatif seslerinden Kangroove'dan oldukça iyi tanıdığımız Bora Uzer Türkçe – İngilizce besteleri ve keyifli 'cover' larıyla 27 Kasım Cumartesi JollyJoker Balans Sahnesinde.

IŞIN KARACA

Tarih: 3 Aralık Cuma - Kapı açılış: 22:00

Güçlü sesi ve yorumuyla IŞIN KARACA, büyük beğeni toplayan son albümü "Arabesque" den parçaların yanı sıra eski parçalarınıda seslendireceği konseriyle Jolly Joker Balans sahnesinde.

Işın Karaca, türk pop müziğinin en önemli ve özel bayan vokallerinden. 4. stüdyo albümü Uyanış'tan sonra, hayatlarının vazgeçilmez parçası müzik olanlar için harika bir sürpriz için stüdyo çalışmalarına başladı.

Aylar süren yoğun süreç nihayet tamamlandı. 1960'lı yıllarda başlayan toplumun her katmanını etkilemiş, iz bırakan, asla varlığı inkar edilemez arabesk şarkıları, Işın Karaca'nın muhteşem yorumu ve güçlü sesi ile "Arabesque, geçmiş, geçmemiş hiç" adını taşıyan yeni Işın Karaca albümünü yayımladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Teoman, Jolly Joker Balans Sahnesinde… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement