Tiyatro Dünyası Oyuncuları'ndan Sosyal Sorumluluk Projesine Destek - Son Dakika
Kültür Sanat

Tiyatro Dünyası Oyuncuları'ndan Sosyal Sorumluluk Projesine Destek

#Kurbanolamam sloganıyla sosyal medyada başlattıkları proje ile dikkat çeken Marmara Üniversitesi yüksek lisans öğrencilerine destek her geçen gün artmaya devam ediyor.

20.05.2015 16:03  Güncelleme: 16:09

Türkiye'deki çocuk gelinlere konusuna dikkat çekmek için Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halka İlişkiler Tezsiz Yüksek Lisans Programı öğrencileri tarafından Türkiye'nin kanayan yarası 'Çocuk Gelinler'e dikkat çekmek için başlatılan "Kurban Olamam" projesine bir destekte Tiyatro Dünyası Oyuncuları'ndan geldi.

Beşiktaş Çarşı grubunun Köy Okullarına Destek için düzenlemiş olduğu Çarşı Köy Okullarına koşuyor projesine destek olan Tiyatro Dünyası oyuncuları Marmara Üniversitesi öğrencilerinin düzenlemiş olduğu sosyal sorumluluk projesine destek verdi.

İsmail Can Törtop, Berke Hürcan, Ümmühan Kıldış, Bülent Keser, Can Mutluca, Ferhat Balaban, Ayşen Erikli, Demet Erdem, Fevzi Erden, Aga Jablonska ve Belkıs Tuğçu'nun oynadığı Olacak Şey Değil isimli tiyatro oyununun finalinde Çocuk Gelinler'e dikkat çekmek için düzenlenen "Kurban Olamam" projesine destek veren Tiyatro Dünyası oyuncularına teşekkür ederiz.

Tiyatro Dünyası Oyuncuları\'ndan Sosyal Sorumluluk Projesine Destek
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Tiyatro Dünyası Oyuncuları'ndan Sosyal Sorumluluk Projesine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement