Uluslararası Akordeon Festivali Ataşehir'de müzikseverlerle buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Uluslararası Akordeon Festivali Ataşehir'de müzikseverlerle buluştu

Ataşehir'de düzenlenen 3. Uluslararası Müzik Festivali, Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelen sanatçıları bir araya getirdi. Ataşehir Amfili Park'ta gerçekleşen etkinlikte Türk tangoları da sahne aldı. Festivalde, Türkiye'nin zengin tango repertuarı ve komşu ülkelerden gelen müzisyenlerin performansları büyük ilgi gördü.

19.08.2023 06:50

Uluslararası Akordeon Festivali Ataşehir'de müzikseverlerle buluştu

İSTANBUL - Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelen sanatçılarını bir araya getiren ve 3.'sü gerçekleştirilen "Uluslararası Müzik Festivali" Ataşehir'de düzenlendi.

Ataşehir Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik Ataşehir Amfili Park'da gerçekleşti. Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinden katılım sağlayan sanatçıların gösterdiği sahne performansında seyirciler de keyifli dakikalar yaşadı.

Konuyla ilgili konuşan Özge Metin "2 senedir takip ettiğim bir festivaldi. 3.'sünde bünyesinde yer almaktan dolayı çok mutluyum. Benim katılacağım kısım Türk tangoları olacak. Tango deyince akordeon ve akordeon deyince

Dünyada en fazla dans edilen ülke Arjantinden sonra Türkiye. Bu anlamda bizim de çok zengin bir tango repertuarımız var. Zengn bir program. Komşu ülkelerden gelen müzisyenler var. Onları da keyifle dinleyeceğiz. " dedi.

Uluslararası Akordeon Festivali Ataşehir\'de müzikseverlerle buluştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Uluslararası Akordeon Festivali Ataşehir'de müzikseverlerle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement