Ünlü Bilge Robin Sharma İstanbul'daydı! - Son Dakika
Kültür Sanat

Ünlü Bilge Robin Sharma İstanbul'daydı!

Ünlü Bilge Robin Sharma İstanbul\'daydı!

Le Meridien İstanbul Etiler'in evsahipliğini yaptığı "Ferrarisini Satan Bilge" adlı romanın yazarı Robin Sharma, yöneticilere verimlilik ve liderlik tüyoları verdi.

24.05.2013 18:40

Dünyanın en ünlü liderlik uzmanlarından biri olan Robin Sharma, İstanbul'daydı. 3 saat süren seminer boyunca vizyonunu, liderlik becerilerini güçlendirmek için kullandığı stratejilerini, şimdi de 'Ünvansız Lider' başlıklı semineriyle Türk ve yabancı yöneticilerle paylaştı.

İçinde bulunduğumuz dijital çağda, akıllı cihazlarla 'Dramatik Dikkatsizlik Çağı'nı yaşamakta olduğumuzu belirten Sharma, iş hayatında karşılaşılan problemlerle mücadele taktikleri olarak; "Mağdurların mazaretler ürettiğini, liderlerin ise çözüm ürettiğini" belirtti. Günde 1 saat teknolojiden uzak kalarak çok daha verimli bir zaman geçirilebileceğinin altını çizen Sharma, işinizi fark yaratarak yapmanız gerektiğini ve herkesin bir Picasso gibi işinde ustalaşmasının şart olduğunu söyledi.

Muhteşem bir yerde yaşıyorsunuz!

İstanbul'un muhteşem bir şehir olduğunu söyleyen Sharma, insanların çoğunun kendini vasatlığa adadığını oysa kızışan rekabet ortamında işinizin en iyisi olmanız gerektiğini söyledi. Ayrıca bilimsel araştırmalara göre de günün en verimli saatlerinin 05.00-08.00 olduğunu belirten Sharma, liderlere erken kalkın demeden geçmedi.

62 ülkede 5 milyonun üzerinde kişiye ulaşan, "Ferrarisini Satan Bilge" isimli tüm dünyada büyük ses getiren kitabın yazarı Robin Sharma, 'Dünya'da liderlik uzmanları' arasında ilk 5'. DSharma'nın liderlik üzerine olan 11 kitabı 6 milyon adet sattı; 60 ülkede ve yaklaşık olarak 70 dilde basıldı.

Bu semineri organize eden Innoverto firması, CGS Center ile işbirliği içerisindedir. Sponsorları ve ortakları arasında; Türk Hava Yolları, Le Meridien İstanbul Etiler Oteli, Hürriyet Daily News, Turkishtime, Wall Street Journal, MEP, Daily Secret ve Giyad bulunmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ünlü Bilge Robin Sharma İstanbul'daydı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement