Urfa Belediyesi Ayşe Taşı Sevenleriyle Buluşturdu - Son Dakika
Kültür Sanat

Urfa Belediyesi Ayşe Taşı Sevenleriyle Buluşturdu

Urfa Belediyesi Ayşe Taşı Sevenleriyle Buluşturdu

Şanlıurfa Belediyesi, TRT Sanatçısı Ayşe Taş'ı Sevenleriyle Buluşturdu.

26.02.2011 13:53  Güncelleme: 13:54

Şanlıurfa Belediyesi, TRT Sanatçısı Ayşe Taş'ı Sevenleriyle Buluşturdu. Bir birinden güzel şarkılarını seslendiren sanatçı Ayşe Taş Urfalılara adeta sanat müziği ziyafeti verdi.

Urfa City AVM Konferans Salonundaki konserine Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Al, Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, Şanlıurfa il Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldız'ın yanı sıra yaklaşık 500 Şanlıurfalı katıldı.

Sanatçı Ayşe Taş, Türk Sanat Müziği Konserinde zaman zaman sahneden inip seyircilerin arasında dolaşarak şarkılarını kendisini dinleyemeye gelenlerle birlikte seslendirdi. Yaklaşık 2 saat süren konserde sanatçı Ayşe Taş, hayranlarından büyük alkış aldı.

Şanlıurfa Türk Sanat Müziği sevenlerine şarkılarının mısralarını şiir şeklinde de aktaran sanatçı Ayşe Taş, 10 yıl aradan sonra ilk kez Şanlıurfa'da tekrar bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Şanlıurfa'nın 10 yıl öncesine göre çok güzelleştiğini söyleyen Sanatçı Ayşa Taş "Şanlıurfa 10 sene öncesine nazaran çok güzelleşmiş. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bu yörenin müziğini gerçekten çok seviyorum. Bu organizasyona katılmama vesile olan Abdurrahman Paydaş ve Şanlıurfa Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Konserin sonunda Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Al, Şanlıurfa yöresine özgü kahve fincan ve mırra takımı hediye ederken saz ekibine de Şanlıurfa'nın tanıtım CD'lerini verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Urfa Belediyesi Ayşe Taşı Sevenleriyle Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement