Yetim Çocukların Bisiklet Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika
Kültür Sanat

Yetim Çocukların Bisiklet Hayali Gerçek Oldu

Şanlıurfa'da ihtiyaç sahibi yetim çocuklara yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bisiklet hediye edildi, giyim ve gıda yardımı da yapıldı.

31.07.2018 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da ihtiyaç sahibi yetim çocuklara yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bisiklet hediye edildi, giyim ve gıda yardımı da yapıldı.

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu aracılığıyla, sanayici ve iş adamı Murat Ülker ve Deniz Feneri Derneğinin katkılarıyla kentte bisiklet sahibi olmayı hayal eden yetim çocuklar tespit edildi.

Merkez Haliliye ilçesinin İmam Bakır Mahallesindeki platformun giyim mağazası önünde düzenlenen törende, çocuklara bisikletlerin yanı sıra gıda ve giyim yardımında bulunuldu.

Platform Başkanı Osman Gerem, törende yaptığı konuşmada, yurt içinde ve dışında ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya çalıştıklarını söyledi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yetim çocukları sevindirmek için bir araya geldiklerini belirten Gerem, çocukların sevincine ortak olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Çocukların mutluluğunun görülmeye değer olduğunu anlatan Gerem, "Bugün özellikle bayrama yakını olması dolayısıyla bu organizasyonu düzenledik. Bayram arifesinde çocuklarımızı sevindirmek istedik. Bir bisiklet sahibi olmayı hayal eden yetim çocuklarımızı tek tek tespit ettik. Bugün 69 yetim çocuğumuza bisiklet hediye ettik. Bu bisikletleri özellikle Ülker Grubu Başkanı Murat Ülker temin edip gönderdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Çocuklarımıza aylık nakdi yardımda bulunuyoruz onu da Ülker karşılıyor. Bunun yanında Deniz Feneri Derneği de bu organizasyona aracı oldu. Bu vesileyle hem ailelerimizi hem çocuklarımız büyük mutluluk yaşadı." diye konuştu.

Dağıtılan bisikletleri mağaza önünde sürmeye başlayan çocuklar büyük sevinç yaşadı.

Yetim Çocukların Bisiklet Hayali Gerçek Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Yetim Çocukların Bisiklet Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement