Yılın Yıldızları'nda Ödüller Sahiplerini Bulacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Yılın Yıldızları'nda Ödüller Sahiplerini Bulacak

Yılın Yıldızları\'nda Ödüller Sahiplerini Bulacak

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenecek olan Yılın Yıldızları Ödül Töreni, 7 Ocak Perşembe günü Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

05.01.2016 15:14

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenecek olan Yılın Yıldızları Ödül Töreni, 7 Ocak Perşembe günü Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Törene, iş, medya ve sanat dünyasından ünlü isimler katılacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü'nün bu yıl 14'üncüsünü düzenleyeceği Yılın Yıldızları Ödül Töreni, 7 Ocak Perşembe günü Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Geceye 5 bin Yıldızlı öğrencinin oylarıyla "2015 Yılının En İyileri" olarak belirlenen iş, medya ve sanat dünyasından ünlü isimler katılacak.

" Türkiye'nin En Prestijli Öğrenci Ödül Töreni" olarak anılan ve Marka Tescil Belgesi ile tescillenen ödül törenine 600 Yıldızlı öğrenci davet edildi. Törende yılın erkek sanatçısı, kadın sanatçısı, müzik grubu ile birlikte iş adamı, iş kadını, kadın sinema oyuncusu, erkek sinema oyuncusu, en iyi ekonomist, şirket, köşe yazarı, yazar ve tiyatro oyunu gibi 32 kategoride ödüller sahiplerini bulacak.

TANEM SİVAR GECEDE SUNUCULUK YAPACAK

Samimiyeti ve zarafeti ile ekranların sevilen yüzü olan Tanem Sivar, 14'üncü Yılın Yıldızları Ödül Töreni'ndeki sunumu ile geceye renk katacak. Tanem Sivar, gelen sunuculuk teklifine çok memnun olduğunu belirtti ve bu kadar güzel bir gecenin sunuculuğunu üstlenmenin mutluluğunu paylaştı.

Son zamanların ev sevilen sanatçılarından olan, gençler tarafından oldukça beğenilen, tarzı ve enerjisiyle kitlelerin ilgisini çeken Gülçin Ergül, en sevilen şarkılarıyla akustik sahnede olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Yılın Yıldızları'nda Ödüller Sahiplerini Bulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement