Zorlu Center PSM sunar: Sir James Galway - Son Dakika
Kültür Sanat

Zorlu Center PSM sunar: Sir James Galway

Zorlu Center PSM sunar: Sir James Galway

Müziğin yaşayan efsanesi müzik severlere İstanbul'da huzur dolu bir gece yaşatacak.

16.01.2014 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sayısız altın ve platin CD, 30 milyondan fazla albüm satışına imza atan, Recording Academy Başkanlık Ödülü ve Klasik İngiltere Yaşam Boyu Başarı Ödülü kazanan Sir James Galway, 16 Ocak Perşembe günü sanatseverlere Zorlu Center PSM'de unutulmaz anlar yaşatacak.

Pink Floyd ile aynı sahneyi paylaştı

Bugüne kadar Bach, Vivaldi ve Mozart'ın eserlerini yorumlayan İrlandalı Flüt virtüözü Sir Galway aynı zamanda Pink Floyd, Stevie Wonder, John Denver, Elton John, Ray Charles ve Andrea Bocelli gibi farklı tarzlarda müzik yapan sanatçılarla aynı sahneyi paylaştı.

Flütünden çıkan notalarla insanlara huzur verip klasik eserler ve İrlanda halk şarkılarını birlikte sunduğu unutulmaz sahne şovlarıyla kendini dünya çapında milyonlarca insana sevdiren, Sir James Galway 16 Ocak 2014, Perşembe günü Zorlu Center PSM'de hayranlarıyla buluşacak.

Sir James Galway Master Class"larla müziğe olan yaklaşımını ve flüt tekniğini anlatacak…
Recording Academy Başkanlık Ödülü, Klasik İngiltere Yaşam Boyu Başarı Ödülü alan, sayısız altın ve platin CD, 30 milyondan fazla albüm satışına imza atan altın flütlü adam Sir Galway genç yeteneklere müziğe olan yaklaşımını ve flüt tekniğini aktaracak.

Bu fırsatı kaçırmayın…

"Master class"a katılmak isteyenlerin, 16 Ocak 2014 tarihli Sir James Galway konserine bilet almaları ve 31 Aralık 2013 tarihine kadar İngilizce CV'lerini, varsa demo (ses ya da video kaydı) ile beraber info@zorlucenterpsm.com adresine iletmeleri gerekiyor. Başvurular arasından değerlendirme ve seçim Sir James Galway tarafından yapılacak ve katılmaya hak kazananlar Ocak ayının ilk haftası web sitemizden duyurulacak.

Konserin bilet fiyatları 50 TL ile 125 TL arasında değişiyor. Programın detaylarına zorlucenterpsm.com adresinden ulaşılabiliyor ve bilet satın alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Zorlu Center PSM sunar: Sir James Galway - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement