10 Dakika İçin 10 Bin Lira - Son Dakika
Magazin

10 Dakika İçin 10 Bin Lira

10 Dakika İçin 10 Bin Lira

Moda Haftası Serenay Sarıkaya'ya yaradı. Serenay podyumda 10 dakika görünmek için 10 bin TL aldı.

15.10.2012 06:03  Güncelleme: 08:15

'Lale Devri'nde 'Yeşim' karakterini canladıran ve yayınlanan son bölümde rol gereği intihar ederek diziden ayrılan Serenay Sarıkaya, 'İstanbul Moda Haftası'na damgasını vuran isimlerdendi. Bir çok defilede yer alan güzel oyuncu, podyumda 10 dakika görünmek için 10 bin TL aldığı iddia edildi.

İFW'YE YABANCI BASININ İLGİSİ ARTTI

Bu arada İFW'ye yabancı basın ve blogger ilgisi gözle görülür biçimde artmış olduğu görüldü. Cosmopolitan, Der Spiegel gazetesinden muhabirler, etkinliği takip edenler arasında.

Bir hayli rötarlı başlayan Dilek Hanif defilesi yerli celebrity'lerin kapsama alanındaydı. Demet Kutluay, Ceylan Çapa gibi isimler ön sırada hazır bulundu. Hanif'in şovu hazır giyimden yola çıksa da, tasarımcı özünü kaybetmemiş. Çağla Şikel'in açılışını yaptığı defile buram buram couture kokuyordu.

Payetler, işlemeler ve transparan detaylarla süslü tasarımlar en iddialı parçalar. Hanif, kokteyl elbisesiyle temayı 'light' bir kıvama sokmayı hedeflemiş olsa da, modacının kendisini özgür hissettiği alan çok net. Akşam saatlerinde ise İFW'nin ilk günü, Tamara Ecclestone'lu Atıl Kutoğlu defilesiyle sonlandı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 10 Dakika İçin 10 Bin Lira - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement