40 Yaşında Bekar ve Mutlu! - Son Dakika
Magazin

40 Yaşında Bekar ve Mutlu!

40 Yaşında Bekar ve Mutlu!

Cameron Diaz, bekar ve çocuksuz olmaktan mutlu olduğunu söylüyor. Güzel yıldız, evlat edinmeye de sıcak bakıyor!

30.06.2012 06:03  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski manken Cameron Diaz, arka arkaya rol aldığı filmlerle Hollywood'un en etkili ve güçlü isimlerinden biri oldu. Anne tarafından İngiliz-Alman ve Kızılderili, baba tarafından İspanyol kökenli Diaz, 40 yaşına merdiven dayamasına rağmen hala çarpıcı güzelliği ve kusursuz fiziğiyle ilgi çekiyor.

HAMİLE HALİM KOMİKTİ

16 yaşında mankenlik kariyerine başlayan ve 21 yaşındayken rol aldığı 'The Mask-Maske' isimli filmle sinema dünyasına adım atan Diaz; son olarak 'What to Expect When You Are Expecting-Dikkat Bebek Var' ile yine oyunculuğunu konuşturdu. 1972 doğumlu güzel oyuncu, Harper's Bazaar dergisinden Melissa Whitworth'a kariyeri ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu:

'Dikkat Bebek Var'da, bir kadının hamileliğinin tüm evrelerini canlandırdık. Benim hamile halim de çok komikti.

Filmde, ünlü ve magazinsel bir spor hocasını canlandırıyorum. Televizyonda bir yandan kendi programını yapıyor, bir yandan da ünlülerin katıldığı yarışma programlarına katılıyor. Çok hırslı ve bekar bir kadın. ve kariyerinin zirvesindeyken flört ettiği bir dansçıdan hamile kalıyor.

Filmin çekimleri için, heykeltraşlar bana plastikten bir hamile karnı yaptılar. Koca bir karınla hareket etmeye ve oturupkalkmaya çalışmam, hamileliği biraz da olsa anlamamı sağladı..

Aslında o yapma karna rağmen yine de fit görünmek çok güzeldi. Düşünsenize, hamilesiniz ama her şey aslıyla aynı. Kendinize bakıp "Hmm, hamileyken de tatlı bir kadın olabiliyorum galiba" diyorsunuz. Hoş bir deneyim oldu.

BİR GÜN EVLAT EDİNEBİLİRİM

Şu an medyada tüm yazılanlara rağmen bekar olmaktan çok memnunum. 40 yaşında, bekar ve çocuksuz bir kadının medyaya göre mutlu olmasının imkanı yok sanırım! Bir kez daha söylemek istiyorum; 40 yaşında bekar, çocuksuz ve mutluyum!

Şu an çocuk yapmak istediğimden bile emin değilim. Geçtiğimiz Eylül'de Alex Rodriguez ile ayrıldık. Şu anda da hayatımda ciddi bir ilişki istemiyorum.

Asla kendime "Aman Tanrım, acaba ne zaman evleneceğim; ne zaman anne olacağım?" gibi soruları sormuyorum. Bu konular üzerine düşünmüyorum da.

Bir gün hayatım bir bebekle renklenecekse, bu beni çok mutlu eder. Ama şimdi buna sahip olmadığım için hayatımın anlamsız olduğunu düşünecek değilim. Çocuk evlat edinmeye de çok sıcak bakıyorum.

20'LERİMDE KADERCİYDİM

Daima atletik bir vücudum oldu ama okuldayken bunun üzerinde çalışmak için gereken disipline sahip değildim. Çünkü sadece fiziksel değil; ruhsal olarak da bazı şeylere direnebilmelisiniz.

TABİİ Kİ YAŞLANDIM

Spor salonlarının enerjisini, herkesin oraya kendini daha iyi hissetmek ve sınırlarını zorlamak için gitmesini seviyorum.

18 yıldır oyunculuk dünyasının içindeyim. Tabii ki yaşlanıyorum ve izleyiciler bunu net bir şekilde ekrandan görüyor. Ama söylemeliyim; asla 25 yaşında olmak, o zamanlara dönmek istemem.

Ben henüz en güzel günleri yaşamadığıma inanıyorum. 20'li yaşlarımda kaderciydim. 30'lar güzel yaşlardı. 40'lar ise muhteşem... Benden yaşça büyük insanları da hep sevdim.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 40 Yaşında Bekar ve Mutlu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement