Acun Ilıcalı, Down Sendromlu Gençlerle Kahve İçti - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı, Down Sendromlu Gençlerle Kahve İçti

Acun Ilıcalı, Down Sendromlu Gençlerle Kahve İçti

Dünya Engelliler Haftası sebebiyle down sendromlu gençleri ziyaret eden ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kendisini karşılayan gençlerle kahve içerek sohbet etti. Ilıcalı, gençlerin isteklerini yerine getirerek onları özel misafirleri olarak davet etti.

03.12.2023 15:12  Güncelleme: 19:11

Dünya Engelliler Haftası sebebiyle down sendromlu gençleri ziyaret eden ünlü televizyoncu, kendisini karşılayan gençlerle kahve içerek sohbet etti.

İnanın kızlarımı bile göremiyorum

"İNSAN ONLARA BAKINCA MASUMİYETİ GÖRÜYOR"

İşlerinden dolayı çok yoğun olduğunu vurgulayan Ilıcalı, "Arkadaşlar inanın kendi kızlarımı bile göremiyorum ama böyle bir davet gelince hiç düşünmeden geldim. İnsan onlara bakınca mutlu oluyor, masumiyeti görüyor.

Güzel bir dünya hayal ediyorsunuz, inşallah dünyada bu masumiyetin yansımalarını görürüz" dedi.

İnanın kızlarımı bile göremiyorum

"SURVİVOR'I KİM KAZANDI BİLİYORLAR"

Sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan Survivor'ın aynı zamanda yapımcısı olan Acun Ilıcalı, gençlerin her şeye hakim olduğunu belirterek, "Survivor yarışmasını kim kazandı, kim kaybetti hepsini biliyorlar" ifadelerini kullandı.

"ÖZEL MİSAFİRİM OLACAKLAR"

Gençlerin kendisinden istekleri olduğunu dile getiren ünlü isim, "Yılbaşı çekimleri için hepsini davet ettim, özel misafirlerim olacaklar. Ayrıca maça gitmek istediler, hepsi farklı takımlar tuttuğu için ayrı ayrı statlara gideceğiz" açıklamasını yaptı.

İnanın kızlarımı bile göremiyorum

"TAHMİN EDEMEYECEĞİM BİR PROJE"

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hakkında övgü dolu sözler sarf eden Ilıcalı, "Sayın başkanımız benim tahmin edemeyeceğim bir proje yapmış, düşünürsün falan ama hayata geçirmek çok zor. O yüzden sayın başkanımızı ve emeği geçenleri tebrik ederim" şeklinde konuştu.

İnanın kızlarımı bile göremiyorum

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı, Down Sendromlu Gençlerle Kahve İçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement