Acun Ilıcalı'nın Kanalında Çalışan Güvenlik Amirinin Askerde Çavuşu Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı'nın Kanalında Çalışan Güvenlik Amirinin Askerde Çavuşu Olduğu Ortaya Çıktı

Acun Ilıcalı\'nın Kanalında Çalışan Güvenlik Amirinin Askerde Çavuşu Olduğu Ortaya Çıktı

Etrafındaki insanlara ettiği yardımlarla tanınan ve hayatında olan insanlara ekibinde yer veren Acun Ilıcalı'nın kanalında güvenlik amiri olarak çalışan kişinin askerdeki çavuşu olduğu ortaya çıktı.

26.11.2018 09:43  Güncelleme: 09:57

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde eğlenceli anlar yaşandı. Bir yarışmacının kendisine ulaşmak için çaba sarf ettiğini anlatan Acun Ilıcalı, güvenlik amiri hakkında herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı. Ilıcalı, güvenlik amiri olarak çalışan Mustafa Bey'in askerde çavuşu olduğunu söyledi.

ASKERDEKİ ÇAVUŞUNU GÜVENLİK AMİRİ YAPTI

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Kerem Özdemir, Acun Ilıcalı'ya ulaşmak için uğraşırken güvenlikçilerle yaşadığı komik olayı anlatırken kimsenin bilmediği bir detay ortaya çıktı. Bir yarışmanın kendisine ulaşmak için güvenlik görevlileriyle yaşadığı komik olayı anlatan Ilıcalı, kimsenin bilmediği bir olayı da ortaya çıkardı. Ilıcalı, "Bizim güvenliğimizi başındaki Mustafa kardeşim, benim askerde çavuşumdu." demesinin üzerine herkes büyük şaşkınlık yaşadı.

Acun Ilıcalı'nın Kanalında Çalışan Güvenlik Amirinin Askerde Çavuşu Olduğu Ortaya Çıktı
Acun Ilıcalı'nın çavuşu Mustafa Bey

"ACUN DOĞRU DÜZGÜN İNSANLAR" BİR KENARA KOYMUŞ"

Konu hakkında konuşan jüri üyesi Beyazıt Öztürk "Ben buradan tüm jüri haklına şunu söyleyeyim diyerek "Acun o kadar acayip bir adam ki. Yanında çalışan herkes bir şekilde Acun'a yardım etmiş, oda kıymetini bilmiş. Hayatında hep doğru düzgün insanları bir kenara koymaya özen göstermiş. Binanın içinde çalışan bir çok insanın seninle çok uzun bir çalışma geçmişi var." dedi.

Acun Ilıcalı'nın Kanalında Çalışan Güvenlik Amirinin Askerde Çavuşu Olduğu Ortaya Çıktı
Kaynak: Acunn.com

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı'nın Kanalında Çalışan Güvenlik Amirinin Askerde Çavuşu Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement