Alanya'da Gökçe Rüzgarı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Alanya'da Gökçe Rüzgarı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Alanya\'da Gökçe Rüzgarı

'tuttu Fırlattı' adlı single ile geçen yazın hit şarkılarından birine imza atan Gökçe, Uluslararası 12'nci Alanya Turizm ve Sanat Şenliği'nde hayranlarını eğlendirdi.

'tuttu Fırlattı' adlı single ile geçen yazın hit şarkılarından birine imza atan Gökçe, Uluslararası 12'nci Alanya Turizm ve Sanat Şenliği'nde hayranlarını eğlendirdi.

Alanya Belediyesi'nin düzenlediği şenliğin 2'nci gününde sahneye çıkan Gökçe, konserine 'Sen' adlı şarkı ile başladı. Parlak pul işlemeli mini elbisesi ve fötr şapkasıyla beğenilen Gökçe, 'Böğürtlenli Reçel', 'Beş Kuruş Yok' ve 'Kaktüs Çiçeği' albümlerinin sevilen şarkılarını seslendirdi. Yunanca şarkılar da seslendiren Gökçe, konsere gelen yaklaşık 3 bin hayranını coşturdu.

1.5 saat sahnede kalan Gökçe'ye Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı plaket, Alanya Engelsiz Kent Meclisi Genel Sekreteri Arzu Engin ise çiçek verdi. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA