Ali Taran'ın Nikah Telaşı - Son Dakika
Magazin

Ali Taran'ın Nikah Telaşı

Ali Taran\'ın Nikah Telaşı

Ayşe Özyılmazel ile evleneceğini açıklayan reklamcı Ali Taran'ı nikaha saatler kala tatlı bir heyecan sardı.

01.07.2011 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, şarkıcı Neco'nın kızı köşe yazarı Ayşe Özyılmazel ile evleneceğini açıklayarak herkesi şaşırtan reklamcı Ali Taran'ı nikaha saatler kala tatlı bir heyecan sardı.

Bodrum'un Göltürkbükü Beldesi'ndeki villaya nikah öncesinde, konuklar için bol miktarda yiyecek, içecek ve çiçekler taşındı. Ali Taran ise nikahta bir aksaklık yaşanmaması için oradan oraya koşup talimatlar yağdırdı.

Bodrum'a bağlı Göltürkbükü Beldesi'ndeki bir villada dünya evine girecek olan Ali Taran'ın heyecanı gözlerden kaçmadı. Kısa bir süre önce 54 yaşındaki Selma Taran'dan boşanan ve adı Hülya Avşar ile aşk dedikodusuna karışan reklamcı Ali Taran'ın bugün Polat Evleri'nde Semiramis Pekkan'a ait villada kıyılacak nikahı öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı.

Ayşe Özyılmazel günün büyük bölümünü evde nikaha hazırlık için geçirirken, Taran da şort ve tişört ile çıktığı sokakta villaya getirilen, yiyecek, içecek ve çiçeklerle ilgilendi.

Ünlü reklamcı Taran, yaklaşık 45 derecede sıcaklık altında bekleyen basın mensuplarına meyve gönderdi. Basın mensuplarının görüşme isteği üzerine villadaki işçiler aracılığıyla meyve gönderen Taran'ın içilere basın mensuplarının talebiyle ilgili, "Bugün çok değişik ve hoş bir psikoloji içindeyim ne yapacağım belli olmaz. Çok heyecanlıyım, sizler bu durumu anlarsınız, bekleyin bakalım bir şeyler yaparız" dediği öğrenildi.

Villada yapılan hazırlıklar öncesinde Özyılmazel'in annesi Oya Germen'in de villaya geldiği ve hazırlıklara yardım ettiği görüldü.

Taran ve Özyılmazel'in nikahları az sayıdaki davetlinin katılacağı törenle bu gece villada kıyılacak. Konukların saat 20. 00'den itibaren geleceği öğrenilirken, nikahın saatinin daha ilerleyen saatlere sarkabileceği belirtildi.

İkilinin yarın sabah saatlerinde lüks bir yatla mavi yolculuğa çıkacağı ve Datça, Knidos, Simi, Kilimli ve Leros adalarını gezeceği öğrenildi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Ali Taran'ın Nikah Telaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement