Alicia Douvall, Kalça Dolgusu Öldürse de Tekrar Estetik Olmayacak - Son Dakika
Magazin

Alicia Douvall, Kalça Dolgusu Öldürse de Tekrar Estetik Olmayacak

İngiliz televizyon yıldızı Alicia Douvall, konuk olduğu televizyon programında kalça dolgusunun kendisini öldürebileceğini fakat onları aldırmayı düşünmediğini belirtti.

23.12.2016 14:43  Güncelleme: 15:53

İngiliz reality şov yıldızı ve model Alicia Douvall, katıldığı bir televizyon programında kalça büyütme ameliyatıyla taktırdığı dolguların sızdırdığını, doktorların bu durumun kendisini öldürebileceğini söyledi. Yıldız oyuncu sorunun çözülmesi için birkaç estetik operasyon daha yaptırmasının gerekli olduğunu fakat daha fazla bıçak altına yatmak istemediğini ifade etti. Programa katılan diğer konuklar ve sunucular Alicia'nın tedavi için ameliyat olmak istememesi karşısında şaşkınlık yaşadı.

"BİR DAHA ESTETİK AMELİYATI OLMAK İSTEMİYORUM"

Programın konuklarından Gloria Hunniford, yayına 21 yaşındaki kızı Georgia ile katılan Alicia'ya "En azından hayatta olacaksın" deyince 37 yaşındaki ünlü yıldız "Bir daha kesinlikle estetik ameliyat olmak istemiyorum. Ameliyat sırasında ve sonrasında birçok sorun çıkabiliyor" sözlerini dile getirdi.

"AMELİYAT BAĞIMLISI HALİNE GELDİM"

Programa katılanlara estetik operasyonlara olan düşkünlüğünün nereden geldiğini anlatan Alicia, "Her şey Barbie bebekle başladı. Bu sanki, tamam ben Barbie gibi görünmek istiyorum gibiydi. Fakat daha sonra ipin ucu kaçtı. Olduğum gibi değil daha farklı görünmek istiyordum. Estetik ameliyat bağımlısı haline geldim ve bu artık sınırları zorluyordu" ifadeleriyle yaşadıklarını dile döktü.

350 DEFA ESTETİK YAPTIRDI, 1,5 MİLYON STERLİN PARA HARCADI

Alicia'nın yayına birlikte katıldığı kızı Georgia da, annesinin sağlığından endişe ettiğini söyledi. Reality şov yıldızı Alicia Douvall, hayatının son yirmi yılında aralarında 16 kez göğüs estetiği ameliyatının da bulunduğu toplam 350 estetik operasyon yaptırdı ve bu operasyonlara 1,5 milyon sterlin (yaklaşık 6.5 milyon lira) para harcadı. Ünlü yıldız, doğal görünümüne geri dönmeyi arzuladığını, botoks ve dolgulardan artık kaçındığını ifade etti.

Alicia Douvall, Kalça Dolgusu Öldürse de Tekrar Estetik Olmayacak

Son Dakika Magazin Alicia Douvall, Kalça Dolgusu Öldürse de Tekrar Estetik Olmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement