Altın Koza'nın Ünlü Konukları Adana'da - Son Dakika
Magazin

Altın Koza'nın Ünlü Konukları Adana'da

Altın Koza\'nın Ünlü Konukları Adana\'da

Aralarında Yılmaz Erdoğan, Nur Sürer, Yılmaz Köksal, Nuri Alço, Süleyman Turan gibi Türk sinemasının ünlü isimlerini Şakirpaşa Havaalanı'nda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve festival yöneticileri çiçeklerle karşıladı.

20.09.2011 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aralarında Yılmaz Erdoğan, Nur Sürer, Yılmaz Köksal, Nuri Alço, Süleyman Turan gibi Türk sinemasının ünlü isimlerini Şakirpaşa Havaalanı'nda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve festival yöneticileri çiçeklerle karşıladı. Belediye Bandosu da festival konukları için konser verdi. Gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği Yılmaz Erdoğan ile Mine Soley, bando şefliği yaptı. Adanalı sinema severler, yoğun ilgi gösterdikleri sinemacıları alkışladı ve çiçek verdi.

Havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yılmaz Erdoğan, Adana'ya ilk kez geldiğini belirterek, " Yılmaz Güney'in memleketinde olmaktan mutluyum. Adana sinemanın beşiği. Adana'yı çıkarın, geriye çok az şey kalır" dedi. Adana'da film çekmeyi düşünüp düşünmediği sorulan Erdoğan, 'Neden olmasın?" yanıtını verdi. Festival konukları kente gelmeden 17 Eylül'de 'Yaşam Boyu Onur Ödüllü Töreni' yapıldığını aktaran Nuri Alço ise, "Daha önce böyle bir uygulama yoktu. Sanatçılar olmadan tören düzenlendi. Bunu anlayamadık" diye konuştu. Her yıl Altın Koza Film Festivali'ne katıldığını anımsatan Nur Sürer ise, Adana'nın kendileri için çok ayrı bir yerde durduğunu belirtti. Festival konukları otobüslerle konaklayacakları otele gitti.

Aralarında Ali Şenozan, Nejat İşler, Safa Önal, Rutkay Aziz, Yüksel Arıcı, Şerif Sezer, Nur Sürer, Yusuf Sezgin, Altan Günbay, Kuzey Vargın, Süleyman Turan, Yılmaz Köksal, Nuri Alço, İrfan Atasoy, Rıza Kocaoğlu gibi sinema ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin de yeraldığı toplam 116 kişinin havaalanından çıkışı sırasında Büyükşehir Belediyesi Orkestrası da konser verdi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Altın Koza'nın Ünlü Konukları Adana'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement