Anne Acısı Yaşayan Işıl Yücesoy'u Engin Akyürek Teselli Etti - Son Dakika
Magazin

Anne Acısı Yaşayan Işıl Yücesoy'u Engin Akyürek Teselli Etti

Anne Acısı Yaşayan Işıl Yücesoy\'u Engin Akyürek Teselli Etti

Işıl Yücesoy, bir hafta arayla kız kardeşinden sonra annesi de toprağa verdi. Annesinin cenaze töreninde usta oyuncuyu Engin Akyürek sarılarak teselli etti.

22.02.2016 13:55  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir hafta önce kız kardeşi Alev Yücesoy'u toprağa veren Işıl Yücesoy, 8 gün aradan sonra kardeşinin vefatına daha fazla dayanamayan annesi Fatma Rezzan Yücesoy'u toprağa verdi.
Annesinin tabutu başında "Onu benden daha mı çok sevdin anne" diyerek gözyaşlarına boğulan Işıl Yücesoy'u kızı Meneviş Cılızoğlu teskin etti.

YAPIMCI VE OYUNCU DOSTLARI ZOR GÜNÜNDE YANINDAYDI

Üst üste büyük acı yaşayan Işıl Yücesoy'u bu zor gününde yapımcı ve oyuncu dostları ile sektörden sevenleri yalnız bırakmadı. Cenaze törenine katılanlar arasında, Arsen Gürzap, Birce Akalay, Erkan Sever, Ayten Uncuoğlu, Serpil Tamur, Yıldız Kültür, Saadet Sun, Ercan Turgut, Özge Özberk, Tuba Büyüküstün, Kanpolat Görkem Arslan, Engin Akyürek, Polat Bilgin, Tümay Özokur, Ayşe Kökçü, Cihat Tamer, Levent Yılmaz, Burçin Abdullah, Çağan Irmak, Ali Demir, Murat Çiçek, Tomris Giritlioğlu, Nermin Eroğlu, Şahin Alpaslan, Ayşe Tunaboylu, Ahmet Tansu Taşanlar, Ali Düşenkalkar, Tüvana Türkay, Atsız Karaduman, Ayşegül Günay, Emre Kızılırmak ve Hakan Eren hazır bulundu.

KIZININ YANINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Fenerbahçe Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Fatma Rezzan Yücesoy (91) Ihlamurkuyu Mezarlığı'nda kızı Alev Yücesoy'un yanında toprağa verildi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Anne Acısı Yaşayan Işıl Yücesoy'u Engin Akyürek Teselli Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • chp,li: bu kadarda olmaz yahu,,cenazeleri var,haalaa örtünmemisler,,yuh artik. 7 39 Yanıtla
  • sebyat: örtününce herşey hallolacak değil mi küçük beyinliler 8 25 Yanıtla
  • AKSEKILI YORUK: Isil hanim basiniz sagolsun, kendinizi bu kadar salmayin, ölenle ölünmüyor, yasam devam ediyor, ne uvey baba nede yer gok ask unutulacak gibi degil, sizi yeni yapitlarda gormek arzusundayim.... 2 0 Yanıtla

Advertisement