Arda Turan ile Anılan Didem Soydan Soluğu Barselona'da Aldı - Son Dakika
Magazin

Arda Turan ile Anılan Didem Soydan Soluğu Barselona'da Aldı

Didem Soydan, özel bir partide yakınlaştığı iddia edilen Arda Turan'ın yaşadığı Barselona şehrine giderken görüntülendi. Kendisini gizlemek için uğraşsa da objektiflerden kaçamadı.

26.11.2016 12:26  Güncelleme: 13:28

Geçtiğimiz hafta Arda Turan ile bir partide ortak arkadaşları aracılığı ile tanıştırılan ve özel bir odada yakınlaştığı iddia edilen Didem Soydan, Atatürk Havaalanı'nda Barselona'ya giderken görüntülendi. Kendisini gizlemeye çalıştığı her halinden belli olan Soydan, kameraları görünce şaşırdı.

2 GÜN SONRA 'SEVGİLİSİNDEN AYRILDI' İDDİASI

Milli maç arasını fırsat bilen Arda Turan takım arkadaşı Burak Yılmaz ile, geçen hafta soluğu Beyoğlu'ndaki Soho gece kulübünde almıştı. 31 numaralı odada gerçekleştirilen doğum günü partisine katılanlar arasında Didem Soydan da bulunuyordu. Gecenin ilerleyen saatlerinde Arda ve Didem'in samimi oldukları iddia edilmişti.

Bu olaydan 2 gün sonra ise Arda Turan'ın sevgilisi Aslıhan Doğan'dan ayrıldığı iddiaları öne sürülmüştü.

Arda Turan ile Anılan Didem Soydan Soluğu Barselona'da Aldı

"ARAMIZDA 2 DAKİKALIK BİR KONUŞMA GEÇTİ"

Soydan, Arda ile katıldığı partiyle ilgili olarak, "Arda ile aynı partideydik. Kendisiyle o gün tanıştım. Yazıldığı gibi bir şey söz konusu değil. Mekanda ünlü olan ortak arkadaşlarımız da vardı. Aramızda 2 dakikalık bir konuşma geçti." ifadelerine yer vermişti. Şimdi ise Barselona'ya olan yolculuğu kafaları karıştırdı.

Arda Turan ile Anılan Didem Soydan Soluğu Barselona'da Aldı

Arda Turan ile Anılan Didem Soydan Soluğu Barselona\'da Aldı
Kaynak: Milliyet

Son Dakika Magazin Arda Turan ile Anılan Didem Soydan Soluğu Barselona'da Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement