Arkadaşıydı sevgilisi oldu: İşte ilk görüntüler - Son Dakika
Magazin

Arkadaşıydı sevgilisi oldu: İşte ilk görüntüler

Arkadaşıydı sevgilisi oldu: İşte ilk görüntüler

YAT TURUNDA GÖRÜNTÜLENDİLERRihanna ile ASAP Rocky, yeni yıl tatilini geçirmek üzere güzel şarkıcının memleketi olan Barbados'a gitti.

31.12.2020 11:09  Güncelleme: 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YAT TURUNDA GÖRÜNTÜLENDİLER

Rihanna ile ASAP Rocky, yeni yıl tatilini geçirmek üzere güzel şarkıcının memleketi olan Barbados'a gitti. Her ikisi de 32 yaşında olan aşıklar, önceki gün Bridgetown yakınlarında çıktıkları yat turunda paparazziler tarafından görüntülendi. Çifte bu turda bir grup arkadaşları da eşlik etti.

YEŞİL ELBİSE

Yeşil bir plaj elbisesi giyen Rihanna'nın mutluluğu uzaktan çekilen fotoğraflarda bile belli oluyordu. Yattaki kalabalığın arasında bile sık sık yalnız kalan Rihanna ile ASAP Rocky, romantik anlar yaşamaktan da geri kalmadı. Rihanna ve yeni aşkı ASAP Rock, bir ara sohbet ederken birbirlerine sarılıp öpücüklere de boğdu.

ROMANTİK SOHBETSuudi iş insanı sevgilisi Hassan Jameel ile aşkını beklenmedik bir anda bitiren Rihanna, yeni sevgilisi teknede uzanırken onunla uzun uzun sohbet etti, bu arada da bir şeyler yedi.Rihanna'nın bu yeni aşkıyla birlikte biraz kilo aldığı da gözlerden kaçmadı.

DENİZDE EĞLENCERihanna daha sonra arkadaşlarıyla birlikte kırmızı bir bota binerek neşeli anlar yaşadı. Rihanna, ASAP Rocky ve arkadaşları bir ara yatta çalınan müzik eşliğinde dans etti.

BU YILIN BAŞINDAN BERİ AŞK İDDİALARI VARDIRihanna ile gerçek adı Rakim Athelaston Mayer olan ASP Rocky'nin birlikte olduğu iddiaları bu yılın başından bu yana gündemdeydi. İddialara göre Rihanna ile Hassan Jameel, üç yıllık ilişkilerini bitirmişti. Fakat bu iddialara her ikisinden de yanıt gelmedi.

BİRLİKTE TÖRENE GİTTİLERGeçtiğimiz temmuz ayında Rihanna, kendi markası olan Fenty Skin'in kampanyasında ASAP Rocky ile birlikte çalıştı. Bu dönemde de söylentiler arttı ancak yine ikiliden bir açıklama gelmedi. Rihanna, bu süreçte bir dergiye verdiği röportajda ASAP Rocky hakkında ne düşündüğü sorulduğunda onun "yakışıklı "olduğunu belirtmişti. ASAP Rocky ile Rihanna, geçen yılın başlarında düzenlenen bir ödül törenine de birlikte katılmıştı.

HAMİLE OLDUĞU İLERİ SÜRÜLMÜŞTÜRihanna, Suudi Arabistanlı iş insanı Hassan Jameel ile üç yıl birlikte oldu. Bir dönem Rihanna kilo alınca ünlü şarkıcının hamile olduğu bile ileri sürülmüştü. Fakat bu iddialar doğru çıkmadı.

ONDAN KOPMASI UZUN SÜRDÜRihanna, ünlü olduktan sonra en çok konuşulan ilişkisini Chris Rock ile yaşamıştı. Birkaç kez darılıp barışan çiftin ayrılığı da olaydı oldu. Hatta işin içine şiddet de karıştı.

TÖREN GECESİ ŞİDDET GÖRDÜRihanna, 2009 yılında 51'inci Grammy Ödülleri törenine katılacaktı. Fakat son anda bundan vazgeçti. Nedeninin ise tören öncesinde sevgilisi Chris Brown'dan gördüğü şiddet olduğu sonradan otaya çıktı. Brown'ın acımasızca dövdüğü Rihanna'nın morarmış yüzüyle çekilen fotoğrafları basına yansıdı.

SONUNDA YOLLARI AYRILDIBrown ve Rihanna yollarını o dönemde ayırdı. Ama sonra yeniden bir araya geldiler. Rihanna, Brown ile ilişkisi hakkında Oprah Winfrey'e konuşmuş ve gözyaşları içinde ondan bir türlü kopamadığını itiraf etmişti. Fakat çift, barışmadan kısa bir süre sonra yollarını kesin olarak ayırdı. Kendini işlerine veren Rihanna'nın özel hayatı her zaman merak konusu oldu. O ise aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih etti. Fakat buna rağmen zaman zaman paparazzilerin objektiflerine yakalandı.

MODA DÜNYASINDA DA ADINI DUYURDU Rihanna, son dönemde müzik dünyasından biraz uzaklaşıp adını moda alanında duyurmaya başladı. Bu da ona hatırı sayılır bir servet getirdi. Güzel şarkıcı bu yıl Forbes dergisinin kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine ilk kez girdi.Rihanna, müzik ve kozmetikten elde ettiği gelirle Forbes'un maaş, sponsor gelirleri ve kar paylarını hesaba katarak hazırladığı listede 600 milyon dolarlık servetiyle 33. sırada yer aldı.

EN ÇOK KAZANANLARDAN BİRİ32 yaşındaki müzisyen, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele çalışmalarına 8 milyon dolardan fazla bağış yapan en hayırsever ünlülerden olmuştu. Rihanna geçen yıl da Forbes'in en çok kazanan kadın müzisyenler listesinde ilk sıraya yerleşmişti.

ÜNLÜ FİRMAYA RAKİP GÖSTERİLDİ Müzikal anlamdaki bu suskunluğu sırasında Rihanna, kozmetik ürünleri işine yoğunlaştı. Yani bütün enerjisini ve zamanını kozmetik ürünleri koleksiyonu için harcadı. Birkaç parçaya bölünmeden bir tek konuya odaklanmak da ona bu alanda başarı getirdi. Son bir yıldır da iç çamaşırı markası ile gündemde Rihanna. Koleksiyon tanıtımlarına ünlü modeller katılıyor. Hatta bu yıl internet üzerinden yaptığı defileyle Victoria's Secret'ın yerini aldığı bile söylendi.

ONUN AŞK DEFTERİ DE KABARIKASAP Rocky ise gösteri dünyasının ünlü kadınlarıyla yaşadığı aşklarla konuşuldu bugüne kadar. Bu ünlüler arasında Kendall Jenned da bulunuyor. Her ne kadar özel hayatını gizliyor olsa da Jenner ile ASAP Rocky, 2016 ile 2017 arasında flört etti. İşin ilginç yanı ASAP Rocky'nin adının Kylie Jenner ile de anılması. Model Chanel Iman, şarkıcı Rita Ora, Iggy Azalea, Tahiry Jose, Sophie Brussaux, ASAP Rocky'nin gönül defterine adını yazdıran diğer ünlülerden.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Arkadaşıydı sevgilisi oldu: İşte ilk görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement