Arto'dan Aygün Aydın'a olay gönderme - Son Dakika
Magazin

Arto'dan Aygün Aydın'a olay gönderme

Aygün Aydın, kendisi hakkında konuşan Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya demeğini bırakmadı. Arto ise, oyuncuya ağır göndermede bulundu. İşte detaylar...

27.04.2021 00:03  Güncelleme: 00:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakan Sabancı'yla adı aşk dedikodularına karışan Aygün Aydın, 'Söylemezsem Olmaz' programında yorum yapan Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya demediğini bırakmadı. Oyuncu Instagram'dan, "İki tane kakalak bir tane ne idüğü belirsiz hakkımda konuşuyormuş. G*tünden element uydura uydura bir hal oldunuz. "Hakan çıplak fotoğraflarını elaleme atıyormuş" lafı ağzımdan çıkmadı. Siz işsiz misiniz? O televizyon başına sizi kim koydu. Sen git (Seren Serengil) o yüzündeki botoksları düzelt. Uzaylı gibi bakıyorsun. Hakkımda ileri geri konuşuyorsun. Canımı sıkmayın hepinizle uğşarım. Teyzem ninem yaşında demem yemin ederim seni döverim" açıklamasını yaptı.

Arto'dan Aygün Aydın'a olay gönderme

Arto, Instagram'dan motor ve kaşar emojilerini koyarak, "Senin ne olduğun ama gayet belli" diyerek, Aydın'a gönderme yaptı.

Arto'dan Aygün Aydın'a olay gönderme

Seren Serengil ise, "Kazandığımız hakaret davalarından elde ettiğimiz parayı tüm ekip arkadaşlarımı Bali'ye davet ederek değerlendireceğim. Bu sefer herhangi bir yere bağışlamayacağım çatır çatır yemek istiyorum" diye yazdı.

Arto'dan Aygün Aydın'a olay gönderme

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Arto'dan Aygün Aydın'a olay gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement