Asena'ya 'Kurşun' Partner - Son Dakika
Magazin

Asena'ya 'Kurşun' Partner

Asena\'ya \'Kurşun\' Partner

Şarkıcı Murat Kurşun ile oryantal Asena, önceki gece Marka İstanbul adlı mekanda renkli bir gösteriye imza attı.

26.02.2012 06:03  Güncelleme: 09:27

Şarkıcı Murat Kurşun ile oryantal Asena, önceki gece Marka İstanbul adlı mekanda renkli bir gösteriye imza attı. Asena'nın dans şovundan sonra sahneye çıkan Murat Kurşun; ünlü dansözle birlikte adeta stand up gösterisi sergiledi. İkilinin espri uyumunu görenler, 'Sahnelerin yeni çifti' yorumunu yaptı. Bazı konuklar, mavi transparan kıyafetiyle göz kamaştıran Asena'ya para taktı!

ASENA'DAN ŞOK İTİRAF

Geçtiğimiz haftalarda Melek Baykal'ın sunduğu programa konuk olan Asena, şok itiraflarda bulunmuş, Baykal'ın "Hayatında biri var mı?" sorusuna karşılık şunları söylemişti.

"Bir sürü erkek arkadaşım var... Hepsi ile fingirdeşiyorum. Bir tane vardı pırtt diye o da gitti. Yurt dışında yaşıyor, arada bir geliyor. "Sunucuların şaşkın bakışları arasında "hızlı aşk" hayatına dair hızlı itiraflarına devam eden Asena, "Son 2 senedir Asena'yı kimse tutamıyor. Sevgililerim içinde Türk de var yabancı da var. Amaaan! Gencim güzelim ne yapayım."

Melek Baykal'ın "mutlaka çocuk yap" sözleri üzerine de Asena, "Kimden, hangisinden yapayım?" karşılığını vermiş, Baykal, "özel olanından" karşılığını verince "Hiç biri güven vermiyor. Şımartıyorlar, hediyeler veriyorlar ama evleneceğim adam yok" diyerek ilginç itiraflarda bulunmuştu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Asena'ya 'Kurşun' Partner - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement