Atiye'nin oyuncusu Metin Akdülger ile Dilan Çiçek Deniz aşk yaşamaya başladı - Son Dakika
Magazin

Atiye'nin oyuncusu Metin Akdülger ile Dilan Çiçek Deniz aşk yaşamaya başladı

Netlix'de yayınlanan Atiye dizisindeki sevişme sahneleriyle adından söz ettiren oyuncu Metin Akdülger, gönlünü meslektaşı Dilan Çiçek Deniz'e kaptırdı.

13.01.2020 15:59  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Beren Saat, Mehmet Günsur ve Melisa Şenolsun'un oynadığı Netflix'in ikinci Türk dizisi Atiye'deki oyunculuğuyla adından söz ettiren Metin Akdülger, kendisi gibi oyuncu olan Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başladı.

GÖNLÜNÜ DİLAN'A KAPTIRDI

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Atiye, 1. sezonu ile fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dizide Ozan karakterini oynayan Metin Akdülger, sevişme sahnelerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme bomba gibi düştü. Magazin basınında bomba etkisi yaratan iddiaya göre: Akdülger ile Çukur dizisinde Sena'yı canlandıran ve geçen sezon yapıma veda eden Dilan Çiçek Deniz, aşk yaşıyor.

Atiye'nin oyuncusu Metin Akdülger ile Dilan Çiçek Deniz aşk yaşamaya başladı

GÖZLERDEN UZAK MEKANLARDA BULUŞUYOR

2 aydır birlikte oldukları konuşulan çift, ilişkilerinin gizli kalması için gözlerden uzak olan mekanlarda buluşuyor. Öte yandan ikili bir dizi başrol oynayacakları yönündeki haberlerle de gündeme gelmişti.

SEVİŞME SAHNELERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Beren Saat ile Metin Akdülger'in sevişme sahneleri, genç ve güzel bir ressamın mistik yolculuğunun anlatıldığı Atiye dizisine ilk bölümüne damga vurmuştu. Dizide aşk acısı çeken birini oynayan Akdülger'in ilerleyen bölümlerde Melisa Şenolsun ile olan sevişme sahneleri de günlerce konuşulmuştu.

Atiye'nin oyuncusu Metin Akdülger ile Dilan Çiçek Deniz aşk yaşamaya başladı

METİN AKDÜLGER KİMDİR?

Metin Akdülger, 10 Nisan 1988 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Yıldız Kenter'den oyunculuk eğitimi aldı. 2012'de Craft Tiyatro bünyesinde Kaset oyunuyla sahnelere adım attı.

Atiye'nin oyuncusu Metin Akdülger ile Dilan Çiçek Deniz aşk yaşamaya başladı

Kamera karşısına ise ilk kez Bensiz isimli filmde canlandırdığı Necip karakteri ile geçen Metin Akdülger, Netflix yapımı ikinci Türk dizisi Atiye'de rol almaktadır.

Atiye\'nin oyuncusu Metin Akdülger ile Dilan Çiçek Deniz aşk yaşamaya başladı

Son Dakika Magazin Atiye'nin oyuncusu Metin Akdülger ile Dilan Çiçek Deniz aşk yaşamaya başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • dilanın ki: çok iticisin dilan 1 1 Yanıtla
  • LAZZZ AYŞEEEE: BANAAAANNNEEEEEE DAAAAA 2 0 Yanıtla
  • Mehmet Salarkent: Dizi çok izlenmedi herhalde )) Reklamlara devam 1 0 Yanıtla
  • ADALET: gençlere çok güzel örnek oldunuz afferim sizeee 1 0 Yanıtla
  • akman: insanlığın yüz karası ahlak diye bir şey kalmadı 1 0 Yanıtla
  • Kardeş : Adam iki aydır nerde şort giyiyormuş, Türk kahvesi eşliğinde :)) 0 0 Yanıtla
  • Kral: Bi dizi de başlayınca aşk başlamasın bu aşk nasıl bişey dizi başlayınca aşk başlar dizi bitince aşk biter aşkı da kendinize benzettiniz 0 0 Yanıtla
    ÇOMARSAVAR: HABERİ OKUMADAN YORUM YAPTIGIN O KADAR BELLI KI; ÇÜNKÜ OKUSAN BEREN SAATLE DEĞİL DİLAN DENİZ ÇİÇEKLE SEVGILI OLDGUNU ANLARDIN OKUMADAN HERSEYE YORUM YAPIN ANCA KÖR CAHİLLER 0 0
  • A: Geniş insanlar 0 0 Yanıtla
  • Hayretim: Arkadaş zina ve fuhuşun adı olmuş aşk çıplaklığın adı olmuş cesaret sorsan özgür değiliz daha ne kadar özgürlük. ... 0 0 Yanıtla

Advertisement