"Avrupa Avrupa" Dizisi Ekibi Bakü'de Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Magazin

"Avrupa Avrupa" Dizisi Ekibi Bakü'de Hayranlarıyla Buluştu

"Avrupa Avrupa" Dizisi Ekibi Bakü\'de Hayranlarıyla Buluştu

Azerbaycan'da Türkiye yapımları de dahil tüm yabancı dizilerin yayınlanmasına yönelik yasak bugün başlarken, TRT'nin beğenilen dizisi 'Avrupa Avrupa' dizisinin ekibi, hayranları ile bir araya geldi.'Avrupa Avrupa'nın 32.bölümünün çekimleri için...

01.05.2012 23:26

Azerbaycan'da Türkiye yapımları de dahil tüm yabancı dizilerin yayınlanmasına yönelik yasak bugün başlarken, TRT'nin beğenilen dizisi 'Avrupa Avrupa' dizisinin ekibi, hayranları ile bir araya geldi.

'Avrupa Avrupa'nın 32. bölümünün çekimleri için geçtiğimiz günlerde Bakü'ye gelen dizi ekibi, çekimlerin tamamlanmasının ardından basın toplantısı düzenledi. Azerbaycanlıların ilgisinden memnun olduğunu dile getiren yapımcı firma yetkilisi, Azerbaycan ile ortak bir film çekilebileceğinin mesajını verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan dizi ekibi ise, Azerbaycan'da bulunmaktan çok mutlu olduklarını söyledi.

Dizide muhtar tiplemesiyle yer alan Kadir Çöpdemir, "Azerbaycan macerası kapanmamıştır. En kısa zamanda yeniden buraya geleceğim" dedi. Tarık Ünlüoğlu ise, "Benim Bakü'ye ikinci gelişim. 1986'da Bakü'ye geldiğim zamanla bugün arasında çok fark var" ifadelerini kullandı. Selen Seyven de, "Bakü'ye ilk defa geliyorum ve çok güzel buldum. Çok güzel karşılandık ve çok güzel ağırlandık. Yaptıklarınız için çok teşekkür ederiz" dedi.

Basın toplantısının ardından dizi ekibi, Hazar kıyısında bulunan Park Bulvar Alışveriş Merkezi'nde imza günü düzenledi. Etkinlikte Azerbaycanlı hayranlarıyla buluşan ekip, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. - BAKÜ

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 'Avrupa Avrupa' Dizisi Ekibi Bakü'de Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement