Başkent'te Yeni Bir Eğlence Mekanı Açıldı - Son Dakika
Magazin

Başkent'te Yeni Bir Eğlence Mekanı Açıldı

Başkent\'te Yeni Bir Eğlence Mekanı Açıldı

Eğlence hayatına farklı bir vizyon getiren mekan, İstanbul, Çeşme ve Bodrum’un ardından Başkent gecelerine de renk katacak.

22.10.2015 06:03

Eğlence hayatına farklı bir vizyon getiren mekan, İstanbul, Çeşme ve Bodrum'un ardından Başkent gecelerine de renk katacak.

Mekan, Çankaya Filistin Caddesi'ndeki görkemli açılışıyla Ankara gecelerine 'merhaba' dedi. Açılışa, Tatiana Tsvikevich, Zeynep Mansur, Aysu Baceoğlu, Simge Tertemiz, Ebru Öztürk, Yeşim Erçetin ve Günsu İnce'nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.Yeni açılan mekan, ilk günden davetlilerin beğenisini kazanmayı başardı. Açılışı gerçekleştirilen gece kulübünde, haftanın 7 günü sevilen sanatçıların performanslarını sergileyeceği öğrenildi.

Açılışa katılan Tatiana Tsvikevich, Ankara'ya sıklıkla geldiğini belirterek, "Ankara'ya böyle güzel bir mekanın açılması çok önemli. Ankara'da nasıl eğlenilmesi gerektiğini bilen insanların yaşadığına inanıyorum. İstanbul'da eğlence sabaha kadar oluyor ama Ankara'da belli saatleri var. İnsanlar burada daha çok hafta sonu çıkmaya çalışıyor. Bu tarz kaliteli mekanların açılması şart" ifadelerini kullandı.

Gece kulübünün ortaklarından Emre Topel ve Burak Aytan, basın mensuplarının sorularını cevapladı. İstanbul'daki mekan sahibinin arkadaşları olduğunu belirten genç mekan sahipleri, Ankara'ya yeni bir soluk getirmek için projeyi hayata geçirdiklerini, Ankara'da uzun yıllar dışarıya çıkmayan küskün insanların, mekanda aileleri ve arkadaşlarıyla beraber eğlenebileceklerini belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Başkent'te Yeni Bir Eğlence Mekanı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement