Başörtüsünü Çıkaran Burcu Çetinkaya, Yaşadığı Süreci Anlattı - Son Dakika
Magazin

Başörtüsünü Çıkaran Burcu Çetinkaya, Yaşadığı Süreci Anlattı

Başörtüsünü Çıkaran Burcu Çetinkaya, Yaşadığı Süreci Anlattı

6 yıl önce tesettüre giren ünlü rallici Burcu Çetinkaya "Gücüm yetmedi" diyerek başörtüsünü çıkarma kararı almıştı. Ünlü rallici, bu süreçte yaşadıkları hakkında açıklamalarda bulundu.

20.04.2019 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burcu Çetinkaya, 6 yıllık aradan sonra başörtüsü çıkarma kararı almış ve aldığı kararıyla gündem olmuştu. Oylum Talu'nun sunduğu "Burası Haftasonu" programına katılan ünlü rallici, yaşadığı süreç hakkında açıklamalarda bulundu.

CANLI YAYINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Ünlü rallici Burcu Çetinkaya, Oylum Talu'nun sunduğu "Burası Haftasonu" yaşadığı süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bu konunun Allah ve kul arasında bir konu olduğu belirten Çetinkaya, bu kararı sürdürmek için mücadele ettiğini söyledi ve devam ettirebilmeyi çok istediğinin altını çizdi. Sözlerine devam eden ünlü rallici, başörtüsüne asla saygısızlık yapmak istemediğini ama bu kararını devam ettirmeye gücünün yetmediğini söyledi.

"4 KEZ UMREYE GİTTİM"

Eşini çok sevdiğini de açıklamalarına ekleyen Burcu Çetinkaya, başını örtmeden önce 4 defa umreye gittiğini söyledi. Açıklamalarında alkol kullanımı ile ilgili detaylara yer veren Çetinkaya, kendisinin içki içtiğini düşünenler olduğunu ancak 12 yıl önce alkolü bıraktığını sözlerine ekledi.

Başörtüsünü Çıkaran Burcu Çetinkaya, Yaşadığı Süreci Anlattı

NE OLMUŞTU

Burcu Çetinkaya, kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı video ile başörtüsünü çıkarma yönünde aldığı kararı "Gücüm yetmedi" notu ile paylaşmıştı.

Başörtüsünü Çıkaran Burcu Çetinkaya, Yaşadığı Süreci Anlattı

Son Dakika Magazin Başörtüsünü Çıkaran Burcu Çetinkaya, Yaşadığı Süreci Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement