Begüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu Evlendi - Son Dakika
Magazin

Begüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu Evlendi

Begüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu Evlendi

Begüm Kütük ve Karikatürist Erdil Yaşaroğlu Suada’da Yapılan Sade Bir Törenle Evlendi.

20.09.2010 20:08

Kurtlar Vadisi Dizisi'nde 'Sofia' karakteriyle ünlenen oyuncu Begüm Kütük ve karikatürist Erdil Yaşaroğlu Suada’da yapılan sade bir törenle evlendi. Gelinin nikâh şahitliğini oyuncular Arzum Onan ve Hande Kazanova, damadın şahitliğini ise Cem Yılmaz yaptı.

Begüm Kütük gelinlik için Privenuptia’nın tasarımı Azra modelini, Erdil Yaşaroğlu ise takım elbise ve kravatın ilk tasarımcısı olan Beau Brummel’i tercih etti. Suada’nın girişinde üç metre genişliğinde bir panoya davetliler gelin ve damat için karikatür çizdi. Gelin ve damat Star Wars filminin müziği ile çıkış yaptı ve Erdil Yaşaroğlu elinde bir ışın kılıcı tutarak tüm davetlileri şaşırttı.

Çiftin ilk dans şarkısı ise Edit Piaf’ın La Vie En Rose’ydu.

Düğüne; Arzum Onan- Mehmet Aslantuğ, Hande Kazanova, Cemal Hünal- Lale Cangal, Okan Bayülgen- Şirin Ediger, Cem Yılmaz, Teoman, Elif Dağdeviren, Alper Kul- Lara Sayılgan, Erkan Özerman, Mine Tugay, Mirgün Cabas, Ömer Özgüner, Fuat Akdağ, Selçuk Erdem, Metin Üstündağ, Bahadır Baruter, Serkan Altuniğne, Kaan Sezyum, Cem Dinlenmiş ve Dilara Endican gibi sanat ve basın camiasının sevilen isimleri katıldı.

www.dha.com.tr

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Begüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement