Bir Dönemin Gözde Oyuncusu Yeşim Büber, Teknede Yaşıyor - Son Dakika
Magazin

Bir Dönemin Gözde Oyuncusu Yeşim Büber, Teknede Yaşıyor

Masmavi gözleri ve kendine has güzelliği ile bir döneme damga vuran isimlerden olan Yeşim Büber, görüntü yönetmeni Mehmet Aksın'la evlendikten sonra başka biri oldu.

14.03.2017 09:34  Güncelleme: 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pek çok dizi ve filmden tanıdığımız başarılı oyuncu Yeşim Büber, evlendikten sonra setlerden ve şehrin stresinden uzak bir yaşamı seçti. Yıllara meydan okuyan güzel oyuncu, eşiyle birlikte bir yıl süren bir dünya turu da yaptı.

EŞİYLE BERABER DENİZE DE AŞIK OLDU

1996 yılından beri ekranlardaydı; 'Aynalı Tahir', 'Kırık Ayna', 'Bıcak Sırtı', 'Serseri Aşıklar' gibi dizilerin yanı sıra 'Barda', 'Kaybolan Yıllar' ve Sadri Alışık Ödülleri'nde 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülünü aldığı 'İnşaat' gibi sinema filmlerinde rol alan 39 yaşındaki Yeşim Büber, 2006 yılında görüntü yönetmeni Mehmet Aksın'la evlendi. Güzel oyuncu eşiyle beraber denize de aşık oldu aslında.

TEKNEDE YAŞIYOR

Şehir hayatını bırakan ve iki çocuk sahibi olan başarılı oyuncu artık teknede yaşıyor. Evlendikten sonra teknede yaşamaya başlayan çift bir sene süren bir dünya turu yaptı.


EŞİ, EN İYİ GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

1968 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Askın da sinema eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sinema-TV Bölümü'nde aldı.1992 yılında reklam filmlerinde görüntü yönetmenliği yapmaya başlayan Askın, 'Anlat İstanbul'daki başarılı performansıyla 12. Altın Koza Film Festivali'nde en iyi görüntü yönetmeni ödülünü aldı.

İki aşık çocuklarıyla halen teknede yaşamaya devam ediyor.

İşte Yeşim Büber'in hayatından kareler;



Bir Dönemin Gözde Oyuncusu Yeşim Büber, Teknede Yaşıyor

Son Dakika Magazin Bir Dönemin Gözde Oyuncusu Yeşim Büber, Teknede Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement