Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda eden oyun Uğur Güneş'in, yeni dizisi için yeni imajı dikkat çekti - Son Dakika
Magazin

Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda eden oyun Uğur Güneş'in, yeni dizisi için yeni imajı dikkat çekti

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu Uğur Güneş, yeni dizisi Kanunsuz Topraklar için imajını değiştirdi. Yeni imajını sosyal medyadan paylaşan ünlü oyuncu, yeni dizisi için gün sayıyor.

04.05.2021 17:27  Güncelleme: 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aralık ayında ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar dizisi için hazırlıklara başladı. Bir süredir dizi için özel bir diyet ve spor programı uygulayan yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz günlerde sohbet ettiği basın mensuplarına pandemi nedeniyle daha çok evde vakit geçirdiğini ve yeni dizisinin hazırlıklarının da sürdürdüğünü belirtti.

SAKALINI BIYIĞINI KESTİ

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Güneş, yeni imajını paylaştı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi için sakallarını ve bıyığını uzatan yakışıklı oyuncu yeni dizisi için de sakallarını kesti. Yeni imajını Instagram hesabından paylaşan Güneş, yeni tarzıyla dikkat çekti. Oyuncunun bu imaj değişikliğinin, yeni dizisinin çekimlerinin başlayacağı ve dizi için sakalını kestiği öğrenildi. Dizinin çekim tarihi henüz net değil. Uğur Güneş'in dizide 'Davut' isimli bir madenciyi oynayacağı belirtildi.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu imaj değiştirdi

"SETLERİ ÖZLEDİM"

Güneş, başka bir paylaşımın da ise dizinin yönetmenliğini yapacak olan Faruk Teber'e seslenerek "Setleri özledim" notunu düştü.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu imaj değiştirdi

BİR MADENCİYE HAYAT VERECEK

Uğur Güneş, FOX TV'de yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinde, çalıştığı maden şirketinin sahibinin kızına aşık olan Davut isimli bir madenciye hayat verecek. Rolü için kondisyon tutan ve sporla kas yapan oyuncu, diyetle de vücudunu şekillendirdi.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu imaj değiştirdi

Dizide Davut'un aşık olduğu Gülfem karakterine ise Esra Bilgiç hayat verecek. 1930'lu yıllarda geçen dönem projesi için, İstanbul'a o yılların özelliklerini taşıyan bir plato kuruluyor.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu imaj değiştirdi
Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu imaj değiştirdi
Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu imaj değiştirdi
Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda eden oyun Uğur Güneş\'in, yeni dizisi için yeni imajı dikkat çekti

Son Dakika Magazin Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda eden oyun Uğur Güneş'in, yeni dizisi için yeni imajı dikkat çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ahsen : Oyunculuğu hiç güzel değil... 19 10 Yanıtla
  • Parasızlık : Üstünü başını herşeyini sponsor karşılıyor neyin tarzı bu sen yanlış insansın 12 7 Yanıtla
  • XxYy : Bir zamanlar Çukurova konu olarak güzeldi. Uğur Güneş oyuncu falan değildi 10 9 Yanıtla
  • MU-AY: Sabırsızlıkla bekliyorum kazasız belasız çekimler 6 7 Yanıtla
  • yoksul: paralı kanaldan izlenecek 3 1 Yanıtla
  • Orxan Kamaloğlu: Bir Zamanlar Çukurova dizisind super olmasa da bel pis oyuncu kimi xatird qalmadı. Sev-sev baxardıq onun rollarına. Ümid edirik yeni dizide iyi bir oyunculuk olacaq onun üçün. Azerbaycandan da like ! 1 0 Yanıtla

Advertisement