Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu'nun Evliliği Derya Şensoy Yüzünden mi Bitti - Son Dakika
Magazin

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu'nun Evliliği Derya Şensoy Yüzünden mi Bitti

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu'nun evliliğinin ihanet yüzünden bittiği iddiasının ardından, Derya Şensoy isminin ortaya atılması olayı başka bir boyuta taşıdı.

06.01.2017 08:54  Güncelleme: 08:56

'Küçük Ağa' dizisinin çekimlerinde yakınlaşan ve 2014 yılında da evlenen Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu boşanma kararı aldı. Akalay, önceki gün arkadaş grubuyla Karaköy Mana'da yemekteydi.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Bir süre önce Levendoğlu'na ait tüm fotoğrafları Instagram hesabından silen ünlü oyuncunun alyansını da çıkardığı fark edildi. Akalay, boşanma haberleriyle ilgili soruyu "Söyleyeceğim tek şey iyi akşamlar" diyerek yanıtsız bıraktı.


AYRILIK NEDENİ DERYA MI?

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu'nun evliliğini ihanetin bitirdiği iddia edildi. Magazin kulislerini hareketlendiren söylentiye göre Levendoğlu, Akalay'la başrolü paylaştığı "Deliormanlı" filminde eşini oynayan Derya Şensoy'la çekimler sırasında yakınlık kurdu.


YENİ AŞKA YELKEN AÇTILAR

Eşi İstanbul'da dizi çekerken yaz aylarını Datça'da geçiren Levendoğlu, o dönem Şensoy'la samimiyetini daha da ilerletti. Ve ikili kısa süre içinde yeni bir aşka yelken açtı.

Daha önce haklarında birkaç kez ayrılacaklarına dair haberler çıkan Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu'nun evliliği, bu yeni aşkla birlikte çıkmaz yola girdi. Çift, geçtiğimiz günlerde boşanmak üzere avukatlarıyla görüşüp vekâlet verdi.

Birce Akalay'ın parmağındaki alyansı çıkarmış olması dikkatlerden kaçmadı;



Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu\'nun Evliliği Derya Şensoy Yüzünden mi Bitti

Son Dakika Magazin Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu'nun Evliliği Derya Şensoy Yüzünden mi Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement