Harun Tan Boşanma Sonrası Oğluyla Tatilde - Son Dakika
Son Dakika Logo

Harun Tan Boşanma Sonrası Oğluyla Tatilde

Harun Tan Boşanma Sonrası Oğluyla Tatilde
30.07.2013 06:03  Güncelleme: 09:40

Ebru Şallı ile 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Harun Tan, boşanma sonrasında ilk evliliğinden olan oğlu Can ile tatil yaptı.

Ebru Şallı ile 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız biçimde sonlandıran işadamı Harun Tan, Bodrum'daki yazlığında tatil yapıyor. İlk evliliğinden olan oğlu Can ile Yalıkavak'ta bir spor salonundan çıkarken objektiflere takılan Harun Tan, fit görüntüsüyle dikkat çekti.

"DÖVÜLMESİ GEREKEN ÇOK KİŞİ VAR"

Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tan, kick boks'a başladığını belirtti. Ünlü işadamı, "Dövülmesi gereken çok kişi var, o yüzden kick boks'a başladım" diyerek espri yaptı. Tan, Ebru Şallı ile evliliklerinin son bulmasıyla ilgili olarak ise, "Medeni bir şekilde ayrıldık. Arada çocuklarımız var, fazla deşmeyelim artık bu konuyu arkadaşlar" diye konuştu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Harun Tan Boşanma Sonrası Oğluyla Tatilde - Son Dakika


Advertisement