Bu Kış Erkekler Paltonun Hakkını Veriyor! - Son Dakika
Magazin

Bu Kış Erkekler Paltonun Hakkını Veriyor!

Bu Kış Erkekler Paltonun Hakkını Veriyor!

Kış aylarında erkek modasının en önemli unsuru olan paltolar, bu sezon çeşit çeşit.

27.12.2013 06:02

DEVE TÜYÜ

Gerçek deve tüyünden yapılan modeller bir yana, aslında bu paltolar renkleri nedeniyle deve tüyü olarak anılıyor. Her sezon ufak detaylarla farklılaşan bu modeller, gardıropların vazgeçilmez parçalarının başında geliyor. Rengi ve kullanışlılığıyla sıkça tercih edilen deve tüyü paltolar; bu sezon Versace, Neil Barrett ve Bottega Veneta'nın koleksiyonlarında sıkça karşımıza çıkıyor. Siz de mutlaka bir tane edinmelisiniz.

ASKERİ ÇİZGİLER

Asker üniformaları, erkek giyiminin en temel ilham kaynağı. Hal böyle olunca, askeri paltolardan esinlenen veya asker yeşili renginde olan paltolar da gardıroplarda yerini alıyor. Özellikle bu sezon kemerli, büyük cepli, kruvaze paltolar; sert maskülen çizgilerden vazgeçemeyenlerin favorisi.

YAPAY KÜRK

Faux-fur' denilen imitasyon kürkler; hem doku, hem de sıcak tutma açısından gerçek kürkleri aratmıyor. Son yıllarda giderek yaygınlaşan bu kürkler, erkek giyiminde de kendine geniş yer buluyor. Kış koleksiyonlarında özellikle paltoların yakalarında ve sıcak tutması için iç astarında kullanılan kürk detayı, kimi zaman ceketlerin tamamını da ele geçiriyor. Kürklü paltoların yakaları, sıkıldığınızda çıkarabilmeniz için genellikle takılıp-çıkarılabilecek şekilde tasarlanıyor.

ÇİÇEKLİ CEKETLER

Yılbaşı akşamı ne giyeceğinize hala karar veremediniz mi? Halbuki kadınlar için bu konu, 1 Aralık'tan itibaren gündemde. Bu sezon biraz cesur olun. Louis Vuitton'un Chapman Brothers'a tasarlattığı özel 'Cehennem Bahçesi' deseni ya da Gucci'nin çiçekleriyle yeni yıla biraz eğlenceli bir hava katsanız hiç fena olmaz.

KLASİKLER

Gri, siyah, lacivert tonlarındaki uzun paltolar, bu sezon farklı tonlarıyla en iyi dönemini yaşıyor. Bu paltolar; klasik görüntüden vazgeçemeyenlerin renklerle oynayarak tarzını yenilemesine de imkan veriyor. Gucci ve Salvatore Ferragamo'nun mavi paltoları çok popüler.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bu Kış Erkekler Paltonun Hakkını Veriyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement