Burçin Orhon 'Unutmamak' İçin Notlar Alıyor! - Son Dakika
Magazin

Burçin Orhon 'Unutmamak' İçin Notlar Alıyor!

Burçin Orhon \'Unutmamak\' İçin Notlar Alıyor!

Bir süre önce Alzheimer teşhisi konulan Süheyl Uygur'un eşi unutmamak için çok sevdiği kedisinin fotoğrafının altına 'Kedim... Hatırlatma' diye yazarak tweet attı.

07.01.2015 12:43  Güncelleme: 14:38

Süheyl Uygur'un Alzheimer teşhisi konulan eşi Burçin Orhon ileride yaşayabileceği unutma riski karşısında notlar alıyor.Orhon geçtiğimiz günlerde çok sevdiği kedisinin fotoğrafının altına not yazarak tweet attı.

"HIZLA UNUTMAYA BAŞLADIM"

Orhon, daha önceden çektiği ve hatta Twitter'da paylaştığı kedisinin oyuncaklı fotoğrafının altına kendisini de etiketleyerek 'Kedim ve kedisi... Hatırlatma!' diye yazdı. Orhon yaşadıklarını bir programda şöyle anlatmıştı: "Hızla unutmaya başlamıştım. Dizilerin alt yazılarını kaçırmaya başlayınca kendimden şüphelendim. En son buzdolabına koyacağım sütü banyoya götürüp bırakınca 'Derhal doktora gidiyorsun Burçin' dedim.

"DÜNYANIN EN İYİ KOCASIYLA EVLİYİM"

Doktor teşhisi koyduktan sonra 'Beyniniz 70 yaşındaki birinin beyniyle eşit' dedi. Daha 52 yaşındayım. İki-üç işi aynı anda yapmaya kalkınca başaramıyorum. Evdekilere 'Yazıp verin' diyorum. Çantamda, masamda defterlerim var. Hasta bir insanla uğraşmak çok zor. Dünyanın en iyi kocasıyla evliyim."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Burçin Orhon 'Unutmamak' İçin Notlar Alıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Çok üzüldüm: Çok seviyorum seni senin için dua edicez Yasin okutturalım 500 tane toplarsam inş hakkından gelirsin Amin 3 0 Yanıtla

Advertisement