Burcu Kara'nın Sevgilisi Olay Çıkardı - Son Dakika
Magazin

Burcu Kara'nın Sevgilisi Olay Çıkardı

Burcu Kara'nın 2 yıldır beraber olduğu kendisinden 16 yaş büyük sevgilisi iş adamı Tuncer Baydar, birlikte fotoğrafları çekilince otelde olay çıkardı.

06.11.2014 10:33  Güncelleme: 10:40

Son yıllarda çektiği diziler reyting canavarına yenilen Burcu Kara (34), 2 yıldır beraber olduğu iş adamı Tuncer Baydar'la (50) kendisi gibi Bursalı olan Fatih Ürek'i dinledi.

OTELİ AYAĞA KALDIRDI

Ürek'in sahne aldığı Kalamış Wyndham Otel'de görüntülenen çiftten Baydar, çılgına döndü. Fotoğrafların silinmesini isteyen Baydar, Kara'yı masada bırakıp fotoğrafları sildirmesi için mekan görevlilerinden yardım istedi. Muhabirden 'Hayır' yanıtını alınca da oteli ayağa kaldırdı. Evlenecekleri konuşulan ikili eğlencelerini yarım bırakıp otelden ayrıldı.

HAYATIMDA 3 KEZ GÖRDÜM

Çift, ilk kez geçen yaz bir balıkçı çıkışı Baydar'ın aracında objektiflere yakalanmıştı. Beraber görüntüleri yayınlanınca Baydar, "Hanımefendiyi hayatımda 3 kez gördüm, tanımıyorum" açıklamasını yapmıştı. Ancak ikili kısa süre sonra Ortaköy'de tekrar objektiflere takılmıştı. Kara, kıskançlık yüzünden ayrıldığı Baydar'la barıştıktan sonra Brezilya'daki Rio Karnavalı'na gitmişti. Kara, iki yıl önce de iş adamı Remzi Kösem'le beraberlik yaşamıştı.

Burcu Kara\'nın Sevgilisi Olay Çıkardı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Burcu Kara'nın Sevgilisi Olay Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MİTAKONDRİ: BABA KIZ GİBİ GÖZÜKÜYORLAR HİÇ YAKIŞMAMIŞLAR 25 0 Yanıtla
  • marmut teke: bastır parayı gezdir gacıyı 18 1 Yanıtla
  • ismet dağ: para kız gibi bence 14 2 Yanıtla

Advertisement