Burcu Kıratlı, eşi Sinan Akçıl'ı her yerden sildi - Son Dakika
Magazin

Burcu Kıratlı, eşi Sinan Akçıl'ı her yerden sildi

Sinan Akçıl'la evliliğinde bir süredir sorunlar yaşayan Burcu Kıratlı, sosyal medya hesabından Akçıl soyadını kaldırdı. Kıratlı'nın bu sürpriz hamlesi, ikilinin boşanması yönünde haberlerin çıkmasına neden oldu.

30.08.2019 14:30  Güncelleme: 09:25

24 Aralık'ta Amsterdam'da nikah masasına oturan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl'ın evliliklerinin üzerinde yine kara bulutlar dolaşıyor. Burcu Kıratlı sosyal medya hesabından 'Akçıl' soyadını silip eşini takip etmeyi de bıraktı. Kıratlı'nın bu hamlesinin ardından ünlü şarkıcı da eşini takipten çıkardı.

BİRLİKTE OLAN FOTOĞRAFLARINI DA KALDIRDI

Kıratlı birlikte göründükleri fotoğrafları da sosyal medya hesabından çıkardı. Sonrasında Sinan Akçıl'ın da eşini takipten çıkarması, ikilinin bu hareketleri çiftin boşanma yoluna girdikleri şeklinde yorumlandı.

Burcu Kıratlı, eşi Sinan Akçıl'ı her yerden sildi
Burcu Kıratlı, eşi Sinan Akçıl'ı her yerden sildi
Burcu Kıratlı, eşi Sinan Akçıl'ı her yerden sildi
Burcu Kıratlı, eşi Sinan Akçıl\'ı her yerden sildi

Son Dakika Magazin Burcu Kıratlı, eşi Sinan Akçıl'ı her yerden sildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • çamur...: bunların yaptığı evlilik sevgi ve saygıya dayalı değil.. cinsellik ve şöhrete dayalıdır.. o yüzden hemen boşanıyorlar.. daldan dala zıplayın durun.. piyasada sırada bekleyen çok nasıl olsa... 31 0 Yanıtla
  • Muammer: Ayıp be ayıp bu kadınların bu özelliği çıldırtıyor her yerden engelliyorlar o kdr güzel ilişki yaşayıp bir anda her yerden engelleyen kadınlar peynirsiniz. 6 7 Yanıtla

Advertisement