Cemal Hünal Coştukça Coşuyor - Son Dakika
Magazin

Cemal Hünal Coştukça Coşuyor

Cemal Hünal Coştukça Coşuyor

Cemal Hünal, sette 'stop' dendiği andan itibaren muziplikleriyle tüm ekibe moral kaynağı oluyor.

20.09.2011 03:00  Güncelleme: 07:14

atv'de yayınlanan 'Seni Bana Yazmışlar' dizisinde rol alan Cemal Hünal, sette 'stop' dendiği andan itibaren neşeli tavırları ve muziplikleriyle tüm ekibe moral kaynağı oluyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan çekimlerde eline keser alıp çeşitli muziplikler yapan ünlü oyuncu, hemen arkasından da megafonu eline alarak settekileri adeta tek sıraya dizdi. Hünal, çekimlerden arta kalan zamanlarda ayrıca kameranın teknik özellikleri ilgili de bilgiler alıyor. Başarılı oyuncu, "Öğrenmenin yaşı yok. Bir oyuncu için kamera arkasını da bilmek her zaman için bir avantajdır" diyor.

BU KEZ TEKLİFİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Yaklaşık 22 yıldır setlerden uzak duran Filiz Akın; Show TV'nin yeni dizisi 'Gün Akşam Oldu' için kamera karşısına geçmeyi kabul etti. Yıllardır kendisine yapılan yüzlerce rol teklifini kabul etmeyen Akın, başrolü Halil Ergün'le paylaştığı 'Gün Akşam Oldu'nun senaryosunu çok beğendiği için bu kez gelen teklife "Evet" dediğini söyledi.

MUSTİ'NİN BIYIKLARI AŞK UĞRUNA GİTTİ

Mustafa Sandal, başrolünde olduğu TRT'nin sevilen komedi dizisi 'Başrolde Aşk' ile yeni sezonda da seyircileri ekran başına kilitlemeye devam edecek. Dizide 'Menajer Galip' karakterine hayat veren Sandal, geçtiğimiz sezon rolü için bıraktığı bıyığı, yeni sezonda yine rolü için kesti. Sandal; sekiz ay önce boşandığı eşi 'Ceyda'yı yeniden kandırabilmek için bıyıklarını kesen 'Menajer Galip' rolüyle, ekran başındakileri yine kahkahalara boğacağını söylüyor.

ŞEYTAN DOLDURUR LAFINA İNANIRIM

Yakında TNT ekranlarında başlayacak olan 'Dedektif Memoli' dizisinde oynayan Burcu Esmersoy, tek korkusunun silahlar olduğunu söyledi. Esmersoy, "Şeytan doldurur mantığı bende had safhada var. Çekimlerde mutlaka beynime bir silah dayanıyor ve ben her defasında gerçek bir korkuyla kameraya bakıyorum" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Cemal Hünal Coştukça Coşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement