Cemil İpekçi Yine Sert Çıktı - Son Dakika
Magazin

Cemil İpekçi Yine Sert Çıktı

Cemil İpekçi Yine Sert Çıktı

Son dönemde yorumlarıyla dikkat çeken ünlü modacı Cemil İpekçi "Havlamaya meraklı yaratık bol bugünlerde" diyerek ateş püskürdü.

01.06.2016 17:30  Güncelleme: 17:44

Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına yazdıklarıyla dikkat çeken Cemil İpekçi sosyal medyada sert göndermeler yapan bir yazı paylaştı.Bu yorumları kime yaptığı henüz anlaşılmayan İpekçi fotoğrafının altına "Tüm cahil ve edepsizlere rağmen güneş parlıyor ve ben bir kez daha ne kadar cahil insanlari görmenin keyfini çıkarıyorum. Havlamaya meraklı yaratık bol bu günlerde. Herkese güneş kadar sıcak parlak bir gün olsun. Sevgiler dostlar" yorumunu yazdı.

AKILLARA HADİSE GELDİ

Geçtiğimiz hafta Mesut Yar'ın sunuculuğunu yaptığı 'Burada Laf Çok' programına katılan Cemil İpekçi'nin, güzel şarkıcı Hadise hakkında yaptığı açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İpekçi program esnasında, "Bir şey olsaydı kendi doğduğu ülkede bir şey olurdu. Bir yere gitmiş üçüncü ya da dördüncü olmuş. Çok kötü giyiniyor. Kız kardeşi tasarımcı olmuş keşke olmasaydı. O giydiriyorsa o tasarımcıdan ne şah olur, ne de şahbaz olur" sözlerini sarf etmişti.

Son Dakika Magazin Cemil İpekçi Yine Sert Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • töbe töbe: Bu yaratığın nesi moda 3 3 Yanıtla
  • Hande Yıldırım: Es cinsellikle iyi bir sanatçı olmak bir değil 0 0 Yanıtla
  • Hande Yıldırım: Sen kendini ne zannediyorsun es cinsellikle iyi bir sanatçı olmak bir değil sen git escinsellik ysp 0 0 Yanıtla

Advertisement