'Çok Güzel Hareketler Bunlar' Ekranda - Son Dakika
Magazin

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' Ekranda

\'Çok Güzel Hareketler Bunlar\' Ekranda

Kanal D’nin, İzlenme Rekorları Kıran Mizah Programı "BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar" Pazar Akşamı Saat 21.00'de.

07.09.2010 15:58

Kanal D’nin, izlenme rekorları kıran mizah programı “BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar” Pazar akşamı saat 21.00'de, önceki bölümlerin en beğenilen skeçlerinden oluşan özel bölümü ile ekrana geliyor.

Çöpçatanlık yapmasıyla ünlü Zeynep yeni bir çöpçatanlık peşindedir. Kız arkadaşını, sevgilisinin arkadaşına uygun gören Zeynep, hazırladığı slayt showla gençlerin arasını yapmaya kararlıdır.

Sevgilisine evlenme teklifi etmeye hazırlanan genç, kız arkadaşından borç para ister. Önceleri parayı vermek istemeyen kız, çocuğun bunu teklif için yaptığını öğrenince farklı bir tavra bürünecektir.

Umumi bir tuvalete girince halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Oğuzhan’ı herkes telefonu eline tutuşturup yakınlarıyla konuşturmaya çalıştırır. İçlerinden birinin sesi pek de hayra alamet bir ses değildir.

Kadın şoförlerin trafikte çilesi, BKM Mutfak ekibine skeç mevzusu oldu! Bu hafta trafikte tacize uğrayan iki kadının çilesi, sahneye taşınıyor.

Kadınlar mahalleler arası maç yaparlar. Maç mahallelinin tezahüratları ve antrenörün taktikleri eşliğinde devam eder. Ancak kadınların birbirine karşı olan tutumları erkeklere göre çok ama çok farklıdır.

ve arkadaşlarına bir yemek daveti veren adamın, çok şaşırtan itirafı!

Eski sevgilinin silahlı saldırısına maruz kalan çift, yaşanılan bu olayla ilişkilerini sorgulamaya gidecektir.

İstanbul'da üniversiteyi kazanan Özgür Cemal burada birde ev arkadaşı bularak öğrenciliğin tadını çıkarmaktadır. Oğullarına fazlaca düşkün olan anne ve baba, Özgür Cemal'in ev arkadaşını sordukları sorularla canından bezdiren aile, çocukların peşini bırakmaya hiçte niyetli değildir.

Pelin’le ilişkilerinin birinci yılını kafede kutlamak isteyen Boğaç, Ersin’in gelmesiyle sinirlenir. Boğaç’la Ersin street fighter turnuvası düzenler. Yenilgiyi kabul edemeyen Boğaç, sinirlerine hakim olamaz. Pelin kavga ile sonuçlanan bu günü sinir harbi içinde bitirir.

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' kahkaha dolu özel bölümüyle Pazar akşamı 21.00'de Kanal D’de!

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' Ekranda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement