Damla Sönmez: "Sınırları aşmak önce içinizde başlıyor" - Son Dakika
Magazin

Damla Sönmez: "Sınırları aşmak önce içinizde başlıyor"

Damla Sönmez: "Sınırları aşmak önce içinizde başlıyor"

Birbirinden çarpıcı ve özel ürünleri ile güzellik trendlerini belirleyen L'Oréal Paris, kadınların başarıya giden yolda karşılaştıkları sınırları kaldırmalarına yönelik "Sınırları Kaldır" projesini hayata geçirdi.

15.01.2020 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlara uzun yıllardır değerli olduklarını hatırlatan ve bu konuda yarattığı farkındalık ile değişim yaratan L'Oréal Paris'in kadınların sınırları kaldırmalarına yönelik farkındalık yaratmayı hedefleyen yeni kampanyasının yüzleri Türkiye A Milli Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar ve ödüllü oyuncu Damla Sönmez oldu. Kendi alanlarında sınırları kaldıran ve başarılarıyla öne çıkan iki isim, hikayeleri ile ilham oldu.& ;

L'Oréal Paris'in "Sınırları Kaldır" projesi hakkında konuşan Eda Erdem Dündar, "Çekimler sırasında büyük keyif aldım. Sınırları kaldır benim için 'eğer sınırlar gitmek istediğin yere engel ise, hepsi senin aşman içindir. Dene ve denemekten vazgeçme. Ayağa kalk ve istediğin şeyi elde etmek için bir şeyler yapmaya başla' demek. Doğalım, güçlüyüm ve buna değerim" dedi.



Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Damla Sönmez: "Sınırları aşmak önce içinizde başlıyor" - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement