Daredevil'in 3. Sezonuna Yeni Bir İsim Eklendi - Son Dakika
Magazin

Daredevil'in 3. Sezonuna Yeni Bir İsim Eklendi

Daredevil\'in 3. Sezonuna Yeni Bir İsim Eklendi

2,5 yıllık aranın ardından sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Daredevil'in 3. sezonu yeni katılan isimlerle bugün gösterime girecek.

20.10.2018 10:46  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzleyici, Daredevil'in 3. sezonunda Foggy Nelson'ın kardeşiyle tanışacak. Peter Halpin, Marvel dizisi Daredevil'in 3. sezonunda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Bugün ilk gösterimini yapmaya hazırlanan dizi için yeni bir tanıtım daha yayınlandı.

THEO KARAKTERİ DİZİYE ÖZEL OLARAK TASARLANDI

Peter Halpin dizide avukat Foggy Nelson'ın kardeşi Theo Nelson'ı canlandırıyor. Theo tüm hayatını aile işine adamış ve günlerini New York'ta bulunan aile kasabında geçirmiştir. Şimdi ise yepyeni maceralara atılmanın tam zamanıdır. Marvel çizgi romanında olmayan Theo karakteri diziye özel olarak tasarlandı.

Daredevil'in 3. Sezonuna Yeni Bir İsim Eklendi

YENİ SEZONDA NELER OLUYOR?

Daredevil'in yeni sezonunda Matt Murdock'un küllerinden doğuşuna şahit olacağız. İncinen Matt Murdock, avukat Matthew ile süper kahraman Daredevil kimlikleri arasında kalır ve bir seçim yapması gerekir. Ancak baş düşmanı Wilson Fisk'in hapisten çıkması Matt'i zorlu bir kararın eşiğine getirir.

Daredevil'in 3. Sezonuna Yeni Bir İsim Eklendi

2,5 YILLIK ARANIN ARDINDAN EKRANLARDA

2,5 yıllık bir aranın ardından ekranlara geri dönmeye hazırlanan Daredevil'in oyuncu kadrosunda Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Wilson Bethel ve Joanne Whalley gibi isimler bulunurken yürütücü yapımcı tarafında Erik Oleson, Drew Goddard, Jeph Loeb ve Jim Chory görev yapıyor.

BUGÜN NETFLİX'DE GÖSTERİME GİRİYOR

Marvel's Daredevil'in 3. sezonu bugün içerisinde Netflix platformunda gösterime giriyor.

Son Dakika Magazin Daredevil'in 3. Sezonuna Yeni Bir İsim Eklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement