Demet Akalın: Bu Kafa Seksenlerde Kaldı Suat - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın: Bu Kafa Seksenlerde Kaldı Suat

Demet Akalın: Bu Kafa Seksenlerde Kaldı Suat

Hülya Avşar sahnede Suat Suna imzalı 'Sensiz Kaldım' şarkısını okumayınca Demet Akalın ünlü şarkıya ateş püskürdü.

11.10.2013 13:06

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Hülya Avşar'ın sahnede Suat Suna imzalı 'Sensiz Kaldım' şarkısını söylememesi üzerine ağır ithamlarda bulundu.

İlk attığı tweette Hülya Avşar'ın sahnedeki fotoğrafına yer veren ve altına "Çok güzelsin be kadın hala en güzel Hulyaaaaaa" diye yazan Demet Akalın, hemen ardından Suat Suna'ya ağır ithamlarda bulundu.

''SUAT BU KAFA 80'LERDE KALDI''

Avşar'ın sahnede Suat Suna imzalı 'Sensiz Kaldım' şarkısını okuyamadığını ve bunun sorumlusunun da Suat Suna olduğunu iddia eden Akalın, "Suat Suna Hülya'ya şarkı yasağı getirmiş! 'Sensiz Kaldım'ı okumadı! Suat bu kafalar 80'lerde kaldı. Senin yerini kimler aldı" deyince polemiğin fitilini de ateşlemiş oldu.

SUAT SUNA'DAN CEVAP GELDİ

Akalın'ın twitterda yazdıklarını gören Suat Suna cevap vermekte gecikmeyince Demet Akalın da geri adım atmak zorunda kaldı.

Suna, "Valla Demet benimle ilgili yorumun hiç hoşuma gitmedi. Biz birbirimizi eski tanır ve biliriz. Ben de şaşırdım diyelim…" şeklinde bir tweet atınca Akalın söyledikleriyle ilgili olarak "Vallahi şaşırdım Suat'cım haberin olmamasına sevindim. Senlik bir hareket değil! Şaşırdık duyunca, öperim gerilme" dedi ve ortamı yumuşatmaya çalıştı.

''BENİM YASAKLA İLGİM YOK''

Suna, Demet Akalın'dan önce ilk olarak Hülya Avşar'a durumdan haberi olmadığını belirten bir tweet atmıştı. "Hülya'cım bari sen bil, benim yasakla filan ilgim yok. Neden olsun zaten? Yarın ilk işim bunu araştırmak olacak. Sevgiler...

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Demet Akalın: Bu Kafa Seksenlerde Kaldı Suat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement