"Demet Akalın Şarkısı Yapar Mısın?" Dediler - Son Dakika
Magazin

"Demet Akalın Şarkısı Yapar Mısın?" Dediler

"Demet Akalın Şarkısı Yapar Mısın?" Dediler

Üç yıllık sessizliğini bozan Demet Sağıroğlu: Müzikte paranın öne çıkması beni kırdı.

20.12.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şirin Sever'in sunduğu, a Haber'de yayınlanan 'Jurnal'e üç yıl aradan sonra yeni albümü 'Hiç Özlemedin mi?'yi çıkaran Demet Sağıroğlu konuk oldu. İki yıl önce annesini, daha sonra ise anneannesini ve babasını kaybeden şarkıcı, bu ölümlerin kendisini yıprattığını söyledi. İşte şarkıcının kariyeriyle ilgili açıklamaları:

Eskiden müzik sektöründe her şey itinalıydı. Şimdi daha farklı şeyler ön planda; para gibi... Müzik kanallarında şarkının yayınlanması için para isteniyor. Bazen de devreye ikili ilişkiler giriyor. Yaptığınız müziği paylaşmak istiyorsunuz ama böyle şeyler çıkınca kırılıyorsunuz.

Bir yapımcı bana "Demet Akalın tarzı şarkı yapar mısınız?" dedi. Ben de "Yapamam, yapsam da söyleyemem" dedim. Yani tarz olarak hızlı ve ritmik şarkılar istiyorlar.

Müziğe ara verdiğim dönemde Amerika'ya, kız kardeşimin yanına gittim. Oradaki günlerim çok güzel geçti. Central Park'ta Zülfü Livaneli ile konser verdik. Boston'da da konserlerim oldu.

Albümde Tuna Kiremitçi, Fikret Şenes ve Melih Kibar'ın şarkıları var. Çok içime sindi. Melih Kibar, 'Adını Sen Koy'un bestesini hazırlayıp söz yazmam için vermişti. Ben de söz yazmıştım, çok da beğenmişti ama oyunbozanlık yapıp gitti. Sonra şarkıyı kullanmadık. 2009'da ise Tuna Kiremitçi film yaptı. Şarkı, filmin soundtrack'i oldu. Hiçbir yerde duyulmadığı için albüme koyduk.

O KADAR EFENDİ DEĞİLİM!

Efendi görünümümde; Ankara'da doğup büyümemin de ilgisi var çünkü ben memur çocuğuydum. Aileden ne gördüysem, onu göstermeye çalışıyorum ama aslında normalde bu kadar efendi değilimdir!

FOTOĞRAFLARI SEVGİLİSİ ÇEKTİ

Demet Sağıroğlu'nun son albümündeki fotoğraflar, sevgilisi Murat Özdemir'in imzasını taşıyor. Sağıroğlu, Şirin Sever'in sorusunun üzerine; Özdemir'le birlikte olduklarını doğruladı ve "Fotoğraflar onun onayından geçti" diyerek espri yaptı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Demet Akalın Şarkısı Yapar Mısın?' Dediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement