Dergi Kapağında Tesettürlü Poz Veren Gigi Hadid'e Tepki Yağdı - Son Dakika
Magazin

Dergi Kapağında Tesettürlü Poz Veren Gigi Hadid'e Tepki Yağdı

Vogue dergisinin Arapça versiyonunda tesettürlü poz veren yarı Filistinli model Gigi Hadid, eleştiri oklarının hedefi oldu: "İşine gelince Filistinli oluyorsun."

05.03.2017 15:53  Güncelleme: 09:34

Suudi Arabistan Prensesi Deena Aljuhani Abdülaziz'in yönetmenliğinde yayın hayatına başlayan Vogue'un Arapça versiyonu 'Vogue Arabia', ilk kapağında Gigi Hadid'e yer verdi. Tesettür ve ince tel örtülü fotoğraflar sosyal medyayı ikiye böldü.

İLK KAPAK İÇİN SEÇİLMİŞTİ

Paylaşımında "Yarı-Filistinli biri olarak Vogue Arabia'nın ilk kapağında yer almak benim için dünyalara bedel" ifadelerini kullanan Hadid, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

"İŞİNE GELİNCE FİLİSTİNLİ OLUYORSUN"

Ünlü modelin bu paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü. Bir kesim fotoğrafları beğense de, bazı Instagram takipçileri derginin kapağında Arap modellerin yer alması gerektiğini savundu. Yapılan bazı yorumlarda ise, Hadid'e "Sadece işine geldiğinde Filistinli oluyorsun", "Neden hiç Filistin sorunlarıyla ilgili konuşmuyorsun?", "Tesettürü modaya uygun göründüğü için bir akım olarak kullanmaktan vazgeç" gibi tepkilerde bulunuldu.

Dergi Kapağında Tesettürlü Poz Veren Gigi Hadid'e Tepki Yağdı

"FİLİSTİNLİLERLE TANIŞTIĞIMDA ARAMIZDA BİR BAĞ OLUŞUYOR"

Annesi Hollanda doğumlu Yolanda Hadid olan modelin babası ise Filistin kökenli Mohamed Hadid. Gigi Hadid, daha önce yarı orta doğulu ünlü şarkıcı Zayn Malik'le sevgili olmuştu. Ünlü model verdiği bir demeçte, "Bir Filistinliyle tanıştığımda aramızda ilginç bir bağ oluşuyor. Erkek arkadaşım da yarı Ortadoğulu. Bu, aradaki ilişkiyi daha da pekiştiriyor" demişti.

Dergi Kapağında Tesettürlü Poz Veren Gigi Hadid'e Tepki Yağdı

(Kaynak: Sputnik)

Dergi Kapağında Tesettürlü Poz Veren Gigi Hadid\'e Tepki Yağdı

Son Dakika Magazin Dergi Kapağında Tesettürlü Poz Veren Gigi Hadid'e Tepki Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement