Dilara Öztünç Eski Sevgilisine 'Erkekçik' Dedi - Son Dakika
Magazin

Dilara Öztünç Eski Sevgilisine 'Erkekçik' Dedi

Dilara Öztünç Eski Sevgilisine \'Erkekçik\' Dedi

Fatih Harbiye dizisinin güzel oyuncusu Dilara Öztünç ayrıldığı sevgilisine sitem etti ve 'erkekçik' sözüyle göndermede bulundu.

12.10.2014 08:52  Güncelleme: 16:10

Fatih Harbiye dizisinde Pelin karakterini canlandıran güzel oyuncu Dilara Öztünç, eski sevgilisi Pırlantacı Ersan Koç ile ilgili ağır sitemlerde bulunduğu bir mesaj paylaştı. Öztünç paylaştığı mesajında adam olmak kolay değil dedi ve eski sevgilisine 'erkekçik' benzetmesinde bulundu.

"ADAM OLMAK KOLAY DEĞİL"

Ayrılık sürecinde kendisine destek olan arkadaşlarına teşekkür eden Dilara Öztunç olayla ilgili şu mesajı paylaştı:

"Yüreği güçlü erkek erkektir, kollarını şişirmiş olan değil! Erkek çınar gibidir, gölgesinde güven duyarsın, kavuramaz güneş seni... Erkek dediğin erkek gibidir. Duruşu, bakışı ve konuşması ağırdır. Erkek karizmadır, yaklaşmaya çekinirsin. Kollarının altına sığabildiysen farklısındır, sen özel olansındır. Kocaman yürekliyse o erkek işte o zaman nedir? Adamdır. Adam olmak öyle kolay değildir; vicdan gerekir, saygı gerekir... İçi boştan dolu olmaz! Bir kadın bebeği olana kadar yalnızdır. Bebeği olduysa 'adam' olanla tanışmıştır. Tanrım tüm kadınları, tüm anneleri adam sahibi yapsın, erkekçik sahibi değil. "

DİLARA ÖZTÜNÇ KİMDİR?
17 Mart 1989 doğumlu olan Dilara Öztunç manken ve oyuncudur. Küçük Sırlar dizisinde Heves rolü ile tanınan Dilara Öztünç şu an Fatih Harbiye dizisinde rol almaktadır. Bir dönem profesyonel olarak voleybol oynayan oyuncu aynı zamanda 2008 yılında düzenlenen bir güzellik yarışmasında da Türkiye üçüncüsü olmuştur.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Dilara Öztünç Eski Sevgilisine 'Erkekçik' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement