Dj Emrah İş Coşturdu - Son Dakika
Magazin

Dj Emrah İş Coşturdu

Dj Emrah İş Coşturdu

Gaziantep'te düzenlenen Hangover Final Party'de sahne alan Türkiye'nin en ünlü DJ'lerinden Emrah İş Gazianteplileri coşturdu.

10.03.2013 10:47

Gaziantep'te düzenlenen Hangover Final Party'de sahne alan Türkiye'nin en ünlü DJ'lerinden Emrah İş Gazianteplileri coşturdu.

Gaziantep Night Life tarafından yapılan organizasyonda Tiesto, David Guetta ve Pitbull gibi dünya starlarıyla aynı sahneyi paylaşan DJ Emrah İş Gaziantep'te sahne aldı. Burç Park'ta yapılan müzik ziyafetine katılım yoğun oldu. Dünya sıralaması 214 ve Dünya'da en çok izlenen Türk sanatçı ünvanına sahip Emrah İş gecede davetlileri coşturdu.

Gaziantep'te olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden ünlü DJ Emrah İş, "Bugüne kadar Türkiye'de bu müzik sektörünün gelişmesi için elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Dünyaca ünlü birçok DJ ve grupla performans sergiledim. Bu küçük Türkiye turumda da ilk defa Gaziantep'e geldim. Çok güzel bir şehir olduğunu zaten duymuştum. Fakat muhteşem bir organizasyonla gece hayatı ile bunu tekrar ispat ettiler. Gecede çok güzel bir kitle vardı. Hepsi genç cıvıl cıvıl eğlenmeyi seven insanlar. Çok güzel bir parti oldu. Türkiye'de yaklaşık 45'e yakın şehir gezdim. Tabi ki ikinci ve üçüncü defa gittiğim yerler oluyor. Gaziantep'e tekrar gelmek istiyorum. İnşallah en kısa zamanda tekrar geleceğim. Türkiye genelindeki turumuzu Gaziantep'te yaptığımız final partiyle tamamladık" dedi.

Elektro dans müziğini Türkiye'deki gençlere sevdirmeye çalıştıklarını da ifade eden DJ Emrah İş, "Türkiye'de bu müziği yapan ve yurt dışında Türkiye'yi temsil etmeye çalışan DJ sayısı çok az. Gaziantepliler gerçekten beni şaşırttı ve inanılmaz güzel bir tepki verdiler" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Dj Emrah İş Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement