Doctor Foster geliyor - Son Dakika
Magazin

Doctor Foster geliyor

Doctor Foster geliyor

CANSU Dere uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor.

03.09.2020 09:13  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CANSU Dere uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor. Ünlü oyuncu, Medyapım tarafından Türkiye'ye uyarlanan BAFTA ödüllü "Doctor Foster" dizisinde başrolü üstlenecek. Ekim ayında Kanal D'de izleyiciyle buluşacak dizide Dere'nin partneri ise Caner Cindoruk olacak.

EKRANA KİTLEYECEK

BBC Studios'un Format Satışları'ndan sorumlu Başkan Yardımcısı Andre Renaud, dizinin Türk uyarlamasından umutlu olduğunu söyledi: "Doctor Foster'ın hikayesi dünya seyircisine hitap etmeye ve insanların ilişkilerde vermek zorunda kaldıkları kararlar hakkında bir tartışma yaratmaya devam ediyor. Gemma Foster güçlü ve karmaşık bir kadın; Cansu Dere'nin Türk seyircisi için bu karakteri nasıl yorumlayacağını görmek için sabırsızlanıyorum. Medyapım'ın kaliteli dizi uyarlamaktaki olağanüstü başarısı sayesinde Doctor Foster'ın bu versiyonunun da Türkiye'deki seyircileri Kanal D ekranına kilitleyeceğinden eminim."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Doctor Foster geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TT: Cansu Dereyi severim ama Caner Cindoruku sevmem keske baska erkek Partneri olsaydi bu diziye cok bakilmaz :-( 0 0 Yanıtla

Advertisement