Dünyaca Ünlü Yıldız Artvinli Hayranını Sahneye Çıkardı - Son Dakika
Magazin

Dünyaca Ünlü Yıldız Artvinli Hayranını Sahneye Çıkardı

Dünyaca Ünlü Yıldız Artvinli Hayranını Sahneye Çıkardı

Enrique Iglesias, binlerce hayranı arasından aynı şapkayı giyen hayranını sahneye davet ederek düet yaptı.

21.08.2015 12:16  Güncelleme: 12:18

Latin popun dünyaca ünlü ismi Enrique Iglesias, önceki akşam İstanbullu hayranlarının karşısına çıktı. Küçükçiftlik Park'ta sahne alan şarkıcı, başta 'I Like How It Feels', 'Heartbeat', 'Bailamos', 'Hero' ve 'Stand by Me' olmak üzere sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserinde bir İstanbul hayranı olduğunu vurgulayan şarkıcı, şunları söyledi:

"GECESİ AYRI GÜNDÜZÜ AYRI"

"İyi akşamlar İstanbul. Teşekkürler. Geciktiğim için üzgünüm. Saat 19.00'dan beri buradayım. İstanbul'da çok güzel bir akşam. Dünyada en sevdiğim şehirlerden biri İstanbul. Hepiniz çok güzelsiniz, İstanbul da öyle. Gecesi ayrı, gündüzü ayrı güzel bu şehre ilk geldiğimde 18 yaşındaydım," Sahne şovları ve performansı ile hayranlarından tam not alan Enrique Iglesias, şovunun bir parçası olarak bateri çalarken fırlattığı baget, bir izleyicinin kafasına gelince hem şaşırdı hem üzüldü. Unilife ve VolumeUp organizasyonuyla gerçekleştirilen konseri yaklaşık 12 bin seyirci izledi.

ŞANSLI GENCİ SAHNEYE ÇAĞIRDI

Binlerce hayranı arasında kendisi ile aynı şapkayı takan hayranı Artvinli İbrahim'i fark eden Iglesias, onu sahneye çıkardı. Hayranıyla önce selfie yapan şarkıcı 'Stand By Me' parçasını birlikte söyledi. Sahnedeki atmosferiyle seyircinin nabzını hiç düşürmeyen şarkıcı, bir alanın ortasındaki metal konstrüksiyona çıkarak şovunu sürdürdü.

Son Dakika Magazin Dünyaca Ünlü Yıldız Artvinli Hayranını Sahneye Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement