Ece Erken Fena Yakalandı - Son Dakika
Magazin

Ece Erken Fena Yakalandı

Ece Erken Fena Yakalandı

İşadamı Tuncer Öztarhan; yeni eşini bırakıp; eski eşi Ece Erken ile tatile çıktı.

29.01.2013 06:03  Güncelleme: 08:33

Eşine filmlerde bile az rastlanabilecek bir olay Türkiye'nin sosyetik aleminde yaşandı Çiçeği burnunda damat İşadamı Tuncer Öztarhan; yeni eşini İstanbul'da bırakıp eski eşi Ece Erken ile ABD'de bir hafta baş başa tatil yaptı.

BİR YILDA BOŞANDILAR

Vepa Holding'in veliahdı Tuncer Öztarhan; bir dönem sırılsıklam aşık olduğu Ece Erken'le ailesinin tüm itirazlarına rağmen 2008'de evlenmiş, bir yıl sonra da boşanmıştı. Erken, davanın hemen sonuçlanmasını istediği için olsa gerek boşanma dilekçesinde eşinin kendisine şiddet uyguladığını belirtmişti. Çift, 2009'da boşansa da bir daha birbirinden kopamadı.

W HOTEL'E YERLEŞTİ

Öztarhan, geçen Mayıs ayında Selin Postacıoğlu ile dünyaevine girerken bile; eski karısı Ece Erken'e "Seni hâlâ seviyorum" diye mesaj atmıştı. Ünlü işadamı, geçtiğimiz günlerde ise soluğu; Miami'ye tatile giden Ece'nin yanında aldı. Eski eşinin Delano Hotel'de kaldığını öğrenen Öztarhan, gidip W Hotel'e yerleşti.

BAHAMALAR'DA TATİL

Eşi Selin Hanım'ı İstanbul'da bırakan Öztarhan; eski eşi Ece'yi ikna edip önce Miami Heat-Washington Wizards arasında oynanan basketbol maçına götürdü. Ünlü işadamı ardından kiraladığı özel uçakla eski karısıyla Bahamalar'a uçup lüks içinde rüya gibi bir tatil yaptı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ece Erken Fena Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement