Edis Konserinde İtiraf Etti: Seni Çok Seviyorum! - Son Dakika
Magazin

Edis Konserinde İtiraf Etti: Seni Çok Seviyorum!

Edis Konserinde İtiraf Etti: Seni Çok Seviyorum!

Edis, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserlerine başladı. Üç gün üst üste vereceği konserlerin ilkini gerçekleştiren ünlü şarkıcı, eğlenceli bir geceye imza attı. Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, Edis'in şarkıları eşliğinde kendinden geçti. İşte detaylar...

01.06.2022 02:52  Güncelleme: 02:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da uzun bir aradan sonra ilk kez dinleyicileriyle buluşan Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda üç gün üst üste vereceği konser serisine başladı.

Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konserinde yeni dans koreografileri ve ilk kez akustik olarak seslendirdiği yeni parça düzenlemeleriyle dikkati çekti. Edis, "Duvar", "Pamuk", "Zalim", "Dön Bebeğim", "Armağan", "Zalim", "Vay" ve "Bana Bir Masal Anlat Baba" şarkılarını ise akustik olarak seslendirdi.

Konserin akustik bölümünde sık sık seyircisiyle sohbet eden Edis, "Akustik performans göstermek çok yaptığımız bir şey değil. Daha çok dans performansımla bilinirim ama aslında şarkıcı olduğum slow parçalar da söylemek istedik." ifadelerini kullandı.

1 Temmuz'da single'ının yayınlanacağını müjdeleyen Edis, sadece slow şarkılardan oluşan bir albüm yapacağını da söyledi.

"İNANILMAZ ENERJİ VERİYOR"

Konseri izlemeye gelen Çağla Şikel, "Edis'in konserlerini çok seviyorum. İnanılmaz enerji veriyor" dedi. Şıkel, konser boyunca bir an olsun yerine oturmadı.

Ünlü manken, "Seni çok seviyorum Edis!" diyerek tüm dikkatleri üzerinde topladı.

ÇAĞLA ŞIKEL KİMDİR?

Çağla Şıkel kimdir, nereli, kaç yaşında; Çağla Şıkel, 2 Ocak 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk manken, oyuncu ve sunucudur.

Annesi Asuman Şıkel Adanalıdır, babası ise Karslı Azerbaycan Türklerindendir. Çağla Şıkel, İlkokula İstanbul'da 1985 yılında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu'nda başladı. İlkokulu bitirdikten sonra yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Ortaokul eğitimini tamamlamıştır. 1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Lise öğrenimini bitirip, ardından 1997-1999 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Lisans eğitimi almış ve 1999 senesinde mezun olmuştur.

Çağla Şikel 1996 yılında "Odessia" adlı Sinema filminde oynamıştır. 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci olduktan sonra katıldığı Seyşel Adaları'nda yapılan Miss World 97 güzellik yarışması ile Dünya dördüncüsü yani Avrupa Güzeli (Europe's Queen Of Beauty) ödülünü almıştır.

1997 - 2003 tarihleri arasında Fransa, ABD, Almanya, Çin, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır'da defilelere çıkmıştır.2004 yılında Cennet Mahallesi'nde ve 2008'de Görgüsüzler dizisinde rol almıştır.

ÇAĞLA ŞIKEL'İN ÖZEL HAYATI

Çağla Şıkel, şarkıcı Emre Altuğ ile 10 Ağustos 2008 tarihinde eğlence mekanı Sortie'de evlendi. 31 Ekim 2009'da ilk oğulları Hüseyin Kuzey Altuğ, 2 Mart 2012'de ise ikinci oğulları Uzay Tuncer Altuğ dünyaya geldi. Şıkel ile Altuğ, 2015 yılında anlaşmalı olarak boşandı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Edis Konserinde İtiraf Etti: Seni Çok Seviyorum! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement