Elitlerin Beş Çayı Olimpiyatları - Son Dakika
Magazin

Elitlerin Beş Çayı Olimpiyatları

Elitlerin Beş Çayı Olimpiyatları

Sosyetik kadınlar, verdikleri 5 çayı davetlerinde bile kesenin ağzını açıp, çataldan bıçağa dünyaca ünlü markaları tercih ediyor..

16.04.2013 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giyim konusunda birbirleriyle tatlı bir rekabet içerisinde olan sosyetik kadınlar, bu yarışı hayatın her noktasına taşıyor...

Son dönemde evlerinde verdikleri '5 çayı partileriyle' adlarından söz ettiren Arzu Sabancı, Begüm Şen, Feryal Gülman, Aslı Şen, Gül Gölge Saygı ve Didem Antebi gibi isimler; misafirlerini kusursuz ağırlamak için kesenin ağzını açıyor. Sosyetiklerin 5 çayı davetlerinde, yemekten servis düzenine kadar her şey ultra lüks seçiliyor.

OLMAZSA OLMAZLARI VAR!

Yiyeceklerinde organik ürünleri tercih eden sosyetikler; sofrada Riviera Maison ve Raynaud Limonge gibi dünyaca ünlü markaların takımlarıyla servis yapıyor. Tek çay takımı için yaklaşık 3 bin lira harcayan sosyetik güzeller; çikolataları da Harvey Nichols'tan temin ediyor. 5 çayı davetlerinde sosyetikler; 300 liralık Chandon marka şampanyanın yanında yine ünlü marka Laduree'den rengarenk macaronlar tercih ediyor.

HEPSİNİN VAZGEÇİLMEZİ

Cemiyet hayatının önde gelen kadınları, verdikleri 5 çayı davetlerinde Evian marka su, Laduree marka macaron ve Chandon marka rose şampanyadan vazgeçmiyor. Sosyetik güzeller, servis edilen yemeklerin ve meyvelerin de tamamen organik olmasına büyük özen gösteriyor.

Begüm Şen, giyim tarzındaki zevkini sofraya da taşıyor.

Siren Ertan tasarım konusundaki başarısını sofrasına da yansıtıyor. Sosyetik güzel, şık sofralarıyla arkadaşlarını mest ediyor.

Gül Gölge Saygı da; sosyetikler arasında sunduğu şık ve görkemli sofralarla bilinen isimlerin başında geliyor.

Misafirlerine hazırladığı şık sofralarla cemiyet hayatında nam salan Feryal Gülman, her 5 çayı için sofrasında ayrı renkler ve konseptler yaratarak bu konudaki farkını konuşturuyor.

Arzu Sabancı ve Aslı Şen, 5 çayı davetlerinde Raynaud Limonge'nin fiyatı yaklaşık 2 bin lirayı aşan renkli çay takımlarını tercih ediyor.

Kaynak: Özge Gürcan/ Takvim

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Elitlerin Beş Çayı Olimpiyatları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement